Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Mercè Piqueras

Mrikic (discussiócontribucions)

Bon dia, he intentat actualitzar la pàgina sobre el meu perfil i esteu revertin els canvis. No se molt bé a que es deu aquesta negativa. Gràcies.

Docosong (discussiócontribucions)

Benvinguda @Mrikic, gràcies per les edicions. Principalment perquè la Viquipèdia és una enciclopèdia que s'ha de basar en la estricta neutralitat i la qualitat de les fonts fiables. És a dir, no és recomanable que la mateixa biografiada editi el seu propi article enciclopèdic ja que qüestionaria la seva neutralitat. Per altra banda, tingueu present que un currículum i un article enciclopèdic són dues coses diferents. Salutacions!

Mrikic (discussiócontribucions)

Hola,

Ok, d'acord. Podeu actualitzar le meves obres recents vosaltres? m'agradaria tenir la pàgina actualitzada ja que veig que hi ha gent que agafa la meva biografia d'allà. Gràcies.

Mrikic (discussiócontribucions)

PD: es possibile afegir un enllaç a la meva pàgina web...?

Docosong (discussiócontribucions)

@Mrikic L'enllaç es pot afegir sense problemes però no hi afegiria cap altre més. Pel que fa a les obres recents, recordeu que un article enciclopèdic no ho recull tot sinó allò més siginificatiu o rellevant. De fet, segons el meu parer, l'article tendeix al to curriculumesc però prefereixo que @Mercè Piqueras digui la seva, ja que va fer el darrer gran canvi a l'article. Per altra banda, ajudaria tenir una imatge lliure de la biografiada seguint les regles descrites a Commons:Contribuint amb el teu propi treball.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Mrikic, @Docosong, l'article encara té bastant estil de currículum. Pel que fa a l'enllaç al web de la biografiada, el veig repetit: al final de la pàgina (Enllaços externs) i, com diu @AlbertRA, a la infotaula, on també hi ha el enllaços als seus comptes en tres xarxes socials.

Docosong (discussiócontribucions)

Gràcies per la resposta @Mercè Piqueras. En principi no ha d'haver problema d'afegir el seu enllaç oficial a la infotaula i al cos de l'article, segueix la norma de Viquipèdia:Enllaços externs. Pel que fa a la infotauala, ahir vaig actualitzar-la una mica ja que hi havia poca informació, a banda d'una imatge il·lustrativa. Estem d'acord que l'article té un to curriculumesc, cal sintetitzar potser les obres o els premis no rellevants.

AlbertRA (discussiócontribucions)

La pàgina web apareix a la infotaula (el requadre de la dreta). Les propostes de canvi cal que les facis a la pàgina de discussió de l'article perquè la comunitat pugui considerar-les.

Resposta a «Mónica Rikić»