Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Monuments

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Com que no tenim una propietat a Wikidata per les fitxes dels mapes de patrimoni de la Diputació de Barcelona, fa un temps que quan n'importo elements a Wikidata poso l'enllaç de la fitxa com a Descrit a l'URL (P973) (per exemple a Creu del camí de Paller (Q122047801)).

Ara miraré de pujar a Wikidata els enllaços diba que hi ha a les llistes, posant-los de la mateixa manera.

Ho dic per si hi ha algun comentari.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Em sembla una bona pràctica.

No sé si creieu que pagui la pena demanar una propietat. Em sembla que per bona que sigui la web, tenir una propietat per un abast limitat només a una demarcació de Catalunya és poc ambiciós. La solució que explica @Pere prlpz sembla prou útil.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Segurament seria més útil la propietat, i també una per poblesdecatalunya.cat que l'estic pujant igual, i per uns quants webs més. Ara bé, les propietats porten una feina que no estem fent, per començar la de demanar-les i per continuar la de mantenir-les i explotar-les. Només cal veure que la Identificador Gran Enciclopèdia Catalana (P1296) fa molt que està obsoleta i no l'hem actualitzat, i que la plantilla {{Autoritat}} està sense mantenir de fa anys i no enllaça la majoria de fonts d'informació que hi a Wikidata (amb l'agreujant que com que està feta amb un mòdul hi ha molt pocs editors que la podrien editar, si s'hi posessin).

Aleshores, estaria bé tenir identificadors però de moment estic tirant pel dret amb Descrit a l'URL (P973).

Resposta a «Enllaços diba a Wikidata»