Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jordi escarre

Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Tens algun motiu de la supressió d'imatges externes de portades de pel·lícules, sèries, jocs, etc? Estan allotjades fora de la Viquipèdia i l'ús de la plantilla és àmpliament utilitzada, si bé l'ús d'imatges de contingut privatiu és desencoratjat a la nostra Viquipèdia per motius legals a Espanya i altres països, en cap cas s'ha prohibit l'ús de contingut extern utilitzant la plantilla, creada per aquest motiu. Exemple: English Training: Have Fun Improving Your Skills!

Jordi escarre (discussiócontribucions)

Hola @Manlleus, No que no tinc cap motiu. En veure que l'enllaç no portava enlloc vaig pensar que no era útil. Com que no deu ser així, ja he revertit l'edició. Miraré de no tornar a cometre aquesta errada. Gràcies per comentar-ho. Salutacions

Manlleus (discussiócontribucions)

@Jordi escarre Si l'enllaç està trencat, lo seu és trobar un de disponible, a Internet n'hi ha un munt, normalment en bases de dades relacionades. No és una errada simple, de tot s'aprèn. També es pot buscar l'usuari que ha afegit l'enllaç en l'historial d'edicions de l'article, per fer-li saber i ell mateix buscarà un substitut, sempre que l'usuari sigui més o menys actiu. Suposo que has trobat l'enllaç per casualitat, simplement clicant a sobre, ho dic perquè costa revisar tants articles amb la plantilla, mirar un per un si està disponible podria ser esgotador. Ho podria comentar en taverna, per tenir un bot que els vigili si estan disponibles com lo que es fa a les referències. Gràcies.

Resposta a «Imatges de portades»