Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Quetz72

Beusson (discussiócontribucions)

Bon any! He tret un tou d'informació no referenciada d'aquest article. Dona-li un cop d'ull, per si et sembla de treure alguna de les plantilles que hi has posat. Crec que ara no es mereix la supressió immediata.

Quetz72 (discussiócontribucions)

Hola gràcies, en tot cas doncs he llevat totes les plantilles, excepte la de fusió (que de fet també és com està a l'enwiki). Però això ja és un altre tema. Gràcies!

Beusson (discussiócontribucions)
Alzinous (discussiócontribucions)

Doncs aquestes entrades, i altres, presenten característiques que podrien suggerir la possibilitat de publicitat creuada. Aquesta percepció (meva) es basa en el fet que han estat iniciades des de direccions IP no registrades, s'han creat cinc pàgines interconnectades, la seva imparcialitat i objectivitat semblen ser limitades, i inclouen informació que es repeteix. A més, les fonts utilitzades semblen ser primàries, entre altres observacions. Malgrat la meva intenció inicial d'esborrar-les, he decidit no fer-ho després de veure la intervenció d'altres administradors.

Quetz72 (discussiócontribucions)

Jo he llevat les plantilles de manteniment simplement perquè un administrador no ha cregut adient esborrar-ho de forma immediata i ha dedicat temps a treure informació no referenciada. Per la resta em sembla prou clar que és promoció creuada. En tot cas he fet algun canvi com treure Paris de "Groupement de Recherche et d’Etudes en Gestion à HEC Paris", atès que no forma part de la seva denominació (i reforçava de fet la tesi de la promoció creuada, però en fi...).

Quetz72 (discussiócontribucions)

Afegeixo que a HEC Paris ja s'hi esmenten totes elles i que els seus articles dedicats no aporten res de nou (per cert, a l'article principal s'hi esmenten les filials perquè han estat afegides per les mateixes circumstàncies)

Alzinous (discussiócontribucions)

Si hi ha algun dubte raonable sobre l'esborrament d'una pàgina, potser seria més convenient plantejar una proposta d'esborrament a la pàgina corresponent. Només volia fer-te aquest comentari per assegurar-me que, en cas que pensessis fer alguna modificació, tingueres present que hi ha diverses pàgines relacionades que podrien necessitar atenció.

Quetz72 (discussiócontribucions)

Sí sí, si ahir vaig anar estirant del fil i vaig trobar tot això i vaig afegir les plantilles de supressió immediata. Atès que per eliminació immediata no ha prosperat (bé, queda pendent que algun administrador digui alguna cosa sobre les altres tres), me les he desat per possibles propostes d'esborrament, però normalment els CI no hi acostumen a ser motiu d'aprovació. De moment però no retiro les propostes de supressió immediata de les altres, em sembla massa evident, però respecto el criteri de qualsevol administrador en això. Veurem, gràcies pel teu comentari i suggeriment!

Alzinous (discussiócontribucions)

Gràcies a tu per la feina!

Beusson (discussiócontribucions)

No he revisat les altres per manca de temps. No sé si es poden esporgar, o si ho creieu convenient, proposar-ho a esborrar. De totes formes, bona feina per veure-ho tot plegat!

Quetz72 (discussiócontribucions)

Hi afegeixo aquesta altra pàgina també creada per un altre compte titella: Station F.

Resposta a «HEC Paris in Qatar»