Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Platja de Santa Anna repetida

11
Resum per Medol

Fusionats

Joandrés (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)

Gràcies, de moment he posat la plantilla de duplicat.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Cala de Santa Anna es va crear 14 anys abans. El procés hauria de ser afegir-hi tot el que sigui aprofitable de Platja de la Punta de Santa Anna i després redirigir-hi aquest darrer. Si el nom de cala de Santa Anna no fos correcte, el reanomenament s'hauria de fer després d'haver fusionat.

Joandrés (discussiócontribucions)

Efectivament, @Pere prlpz, però la pàgina Cala de Santa Anna, tot i ser més antiga, té el nom erroni (confon 'cala' amb 'platja') i té molt poca informació, sense referenciar, com ja fa temps s'havia advertit. Sembla molt més fàcil eliminar-la. Però si hi ha una norma molt estricta respecte a això, es pot esborrar tot el seu contingut, i traslladar tot el contingut de la pàgina Platja de la Punta de Santa Anna a aquesta.

Medol (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Entenc que la solució òptima hagués estat reanomenar la pàgina vella en comptes de duplicar-la el 2021, però si no es va fer en el seu moment ho faria després de fusionar. Si s'ha d'esborrar alguna cosa per fer el reanomenament, entenc que hauria de ser l'article nou i no el que hi havia abans. Potser algun administrador ho veu diferent.

I l'article antic té les seves mancances, però està prou bé pels estàndards del 2007. A més, estaria millor referenciat, però la primera frase, que és més de mig article, diu el mateix que el mapa i el mateix que l'article nou amb referències.

Medol (discussiócontribucions)

Hi ha un article amb nom incorrecte i sense referències i un amb nom correcte i referències. Jo ho veig senzill, no sé. No crec que haver estat escrit abans o després els doni cap privilegi.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Habitualment quan fusionem fusionem a l'article antic, i si de cas després reanomenem. Una pràctica habitual d'un cert tipus d'editor és ignorar els articles que tenim i la feina dels que hi ha hagut abans, crear el seu article sobre el mateix tema que un article existent, i després demanar que s'esborri o es redireccioni l'altre perquè el seu és millor. No és un comportament a encoratjar.

Aquí probablement la duplicació és accidental, però el resultat no hauria de ser diferent.

Ara bé, feu com us sembli. A mi ja m'ha insultat prou l'autor de l'article vell com per que em preocupi de si els altres li respecten la feina o no.

Medol (discussiócontribucions)

Veig que ja s'ha fusionat a l'article antic. Reanomeno.

Joandrés (discussiócontribucions)
Joandrés (discussiócontribucions)

Gràcies @Medol, ens hem creuat, però el resultat és el desitjat.