Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

AlejIbarrola (discussiócontribucions)

Bon dia gent!

M'havia posat com a objectiu crear les pàgines que quedaven de les eleccions legislatives i presidencials russes, amb plantilla feta per la ocasió. El problema és que a diferència d'altres, ja que m'he fet un fart últimament de pujar dades electorals a wikidata, no surt reflexat a la infotaula eleccions que pertoca (en aquest cas parlo de les legislatives 2011 i 2016) malgrat ser-hi tota l'info, com sempre. Ja he mirat que estigués ben vinculat, que no hi hagués cap element discordant... tot el que anteriorment he pogut aprendre per assaig-error. No veig la manera de solucionar-ho, ara bé, l'únic que surt és la imatge que he posat com a mapa de distribució. Però no surt ni el llistat de partits ni la participació electoral. Què està fallant?

Aprofito per afegir un petit dubte estètic vinculat a aquestes infotaules: fent-ho amb Wikidata, hi ha manera de que les barres siguin del color del partit i no surti tot en gris? És una pijada però quedaria més maco.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

@AlejIbarrola Respecte al color de la barra, no és una idea original. Jo mateix ho vaig fer així a la primera versió. Però quan els colors són foscos i les xifres estan sobre la barra o, pitjor, a cavall entre la barra i el buit, és molt difícil aconseguir que es vegi correctament. Es van fer centenars de provatures, canvis de color del text en funció del fons, text negre amb ombra clara per assegurar-li un fons, etc. Res, nyap sobre nyap. Vaig haver de reconèixer que allò que podia ser una idea original, però incorrecta. Si pot ser senzill, no cal fer-ho complex !.

A més, el color del partit ja surt a la barra de separació entre candidats i quan també apareixia a la barra de vots, semblava una guingueta de fira plena de colors que contaminava visualment la infotaula.

Salut !

Resposta a «Dubte infotaula / wikidata»