Usuari Discussió:AlejIbarrola

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, AlejIbarrola! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Carles (enraonem) 08:53, 16 ago 2023 (CEST)[respon]

Hola AlejIbarrola,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Avantguarda de la Joventut Roja.

Pau Cabot · Discussió 11:30, 19 ago 2023 (CEST)[respon]
Tota la raó, treballaré en els articles que he anat traduint (fent un 'remix' de les versions castellana, anglesa i russa) per incorporar les fonts. AlejIbarrola (disc.) 13:40, 19 ago 2023 (CEST)[respon]

Hola AlejIbarrola,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Assemblea Nacional del Vietnam.

Pau Cabot · Discussió 13:03, 30 set 2023 (CEST)[respon]
He intentat afegir algunes referències emprant la versió vietnamita. Com era una traducció reduïda de l'anglesa, els fragments escollits precisament no en tenien. AlejIbarrola (disc.) 19:12, 30 set 2023 (CEST)[respon]

Categories[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 750.461 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Aliança Armènia.

Pau Cabot · Discussió 13:23, 26 oct 2023 (CEST)[respon]

Resultats electorals[modifica]

Bon dia, AlejIbarrola! Veig que en les darreres setmanes estàs fent una bona feina en incloure els resultats electorals en els articles de partits o òrgans legislatius, i estic entusiasmat trobar-me amb un/a altre viquipedista interessat/da en les eleccions. No obstant això, et volia manifestar uns dubtes que tinc: fins en quin punt ens pot ajudar a incloure'l en les infotaules de manera manual? perquè en els millors dels casos en menys de quatre anys aquesta informació quedaria obsoleta. Per això, si no sé si seria adient provar-ho altres maneres per exposar aquesta informació, com fer-ho només a l'estil de l'apartat Freedom Front Plus#Resultats electorals com has fet tu o via Wikidata segurament hi hauria alguna manera. Salut! --KajenCAT (disc.) 13:48, 31 oct 2023 (CET)[respon]

Bon dia company!
Doncs recentment em van traslladar el criteri (ja que no porto gaire temps i desconec moltes qüestions o debats que s'hauran fet internament entre viquipedistes) que en comptes de modificar o ampliar les infotaules per aquí es faci a l'entorn Wikidata. Personalment trobo que queda més maco i estètic com queda en infotaula "manual" (i que al final d'una manera o altra s'ha de fer la mateixa feina), però acato decisions i darrerament vaig fent aquesta tasca, afegir o actualitzar les taules d'històric electoral (em baso gairebé sempre en la versió anglesa, traduint el que tenen, o cercant l'idioma original del partit o òrgan de torn, i a males creant de zero) i anar a Wikidata per actualitzar o ampliar dades, que automàticament apareixen a totes les versions, com la catalana, que l'utilitzen per a l'infotaula. En el cas dels d'òrgans (parlaments i cambres) entenc que hi ha elements que s'ha de seguir fent "manualment" com els diputats o càrrecs, ja que no he vist enlloc com fer-ho amb Wikidata, però podríem preguntar a un admin.
Pel tema taules no m'han dit res, entenc que és correcte i a més ho trobo especialment interessant, veure l'evolució històrica i tenir dades concretes més enllà d'explicacions. Em feia força ràbia trobar que la catalana sempre anava buida de continguts -en aquest sentit- mentre l'anglesa o castellana ens superava sistemàticament. Ara crec que, tot i que encara hi ha molta feina a fer (partits amb representació que no tenen pàgina creada/traduïda, òrgans legislatius, coalicions etcètera) anem millorant la qualitat.
Content de trobar un friki com jo de temes electorals! Qualsevol cosa en parlem. AlejIbarrola (disc.) 12:24, 2 nov 2023 (CET)[respon]
Bon dia! En el tema d'eleccions, sí que s'ha d'utilitzar Wikidata per mostrar els resultats electorals com el que vaig fer ahir aquí: Eleccions presidencials de Mongòlia de 2021, però per fer el que fas tu, diria que encara ningú ho ha muntat tot i que crec que seria possible. Com? Segurament usant les dades ja existents dels ítems de les eleccions (Eleccions presidencials de Mongòlia de 2021 (Q84026051))
En tot cas, la qüestió aquí no és tant l'ús de Wikidata, com per la facilitat de què la informació quedi obsoleta. Per això, et comentava que les taules encara poden ajudar, ja que si bé també quedarien obsoletes, el fet d'haver-hi una evolució, ajuda.
Espero haver-me expressat millor! KajenCAT (disc.) 08:27, 3 nov 2023 (CET)[respon]

Articles absents[modifica]

Hola, veig que ets un viquipedista actiu, potser pots estar interessat en les llistes dels articles amb més IWK que no els tenim a la Viquipèdia en català (veure Viquiprojecte:Articles absents):

-Viquiprojecte:Articles absents/IWK≥70/011

-Viquiprojecte:Articles absents/IWK69-50/012

-Viquiprojecte:Articles absents/IWK49-40/013

També seria d'ajuda que ampliessis les llistes(actualitzades*) amb altres articles que faltin per posar.

Gràcies. Marti.bdb (disc.) 00:05, 16 feb 2024 (CET)[respon]

La referència va després del signe de puntuació[modifica]

Bon dia, AlejIbarrola, veig que darrerament estàs creant uns quants articles, enhorabona per la feina que estàs fent! Només et vull comentar un error que sols fer sense adonar-te'n. La referència va després del signe de puntuació (normalment després del punt final de frase).
En cas que no anés al final de la frase, hi ha diferents maneres. En aquest article Eleccions al Parlament de Catalunya de 2021 en surten uns quants exemples: l'últim paràgraf de la introducció o el segon par. de l'apartat Convocatòria.
Ja saps, qualsevol cosa em pots comentar. Salutacions, --KajenCAT (disc.) 09:08, 8 març 2024 (CET)[respon]

Ostres, no ho sabia, gràcies per avisar-me! Intentaré anar esmenant. AlejIbarrola (disc.) 09:14, 8 març 2024 (CET)[respon]