Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

Ajuda en una petició d'esborrat de fotografia

5
Dserarols (discussiócontribucions)

Bon dia,

Fa dues setmanes vaig estrenar-me com a viquipedista afegint informació a una entrada que fa referència a un bon amic que ens va deixar (Albert Borràs i González). Vaig afegir data de naixement i una fotografia: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Albertborras.png

Al cap de poca estona aquesta fotografia ja no hi era, i la meva sorpresa va ser quan vaig veure que l'havien nominat per data sospitosa i per no haver indicat la font.

Arribats a aquest punt, vaig corregir la data (efectivament era incorrecta) i vaig informar que la fotografia la vaig fer jo mateix i que la vaig retallar per eliminar la resta de persones que apareixien i que no són rellevants.

I veig que la imatge continua nominada per ser esborrada. Com ho puc fer?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Fet Fet! Ja he deixat la meva opinió al respecte a la proposta d'esborrament. Et transmeto el meu condol per la pèrdua del teu amic. Ara bé, recorda que si era "un bon amic", més enllà de cedir-nos-en imatges, convé abstenir-se d'afegir informació en la seva biografia (per poca que sigui, tot i que siguin dades no publicades que coneixes) segons allò establert a Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Esperem que si tens altres fotografies de valor pel projecte, aquest petit inconvenient no t'aturi de continuar carregant-les. Hi ha usuaris que dediquen molts esforços a evitar vulneracions de drets d'autor i sempre hi ha aquestes situacions en què poden xocar sospites vers els novells amb la voluntat d'integrar-los en noves càrregues de fitxers interessants. Salut!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

D'acord amb en Xavier. Té tota la pinta d'un retall d'una foto de grup i gens la d'una foto més o menys professional copiada d'Internet. Notifico en @Docosong.

I sobre el conflicte d'interessos, d'acord amb en Xavier, també.

Dserarols (discussiócontribucions)

Gràcies a tots per les respostes! Veig que la foto ja no està nominada a ser eliminada.

En relació a la informació afegida, només vaig posar la data de naixement, que no hi era. Que fos un bon amic no és excusa per recargolar les normes i recomanacions d'ús.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Espero que no s'esborri però la foto segueix nominada.

Per altra banda, no veig recargolament. Si algú és un bon amic teu no hauries d'editar el seu article. És així de simple. Per proposar canvis hi ha la discussió de l'article.

Resposta a «Ajuda en una petició d'esborrat de fotografia»