Vés al contingut

Tema de Viquipèdia Discussió:Celebrem els tres quarts de milió

VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

L'enhorabona a tothom pels 750.000 articles! Cal que fem mans i mànigues per a arribar al milió (i superar-lo) tan aviat com sigui possible!

Paucabot (discussiócontribucions)
VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

També, també. Calen més editors per a tot.

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sap greu ser aixafa-guitarres, però si ja entram en una cursa pel milió (quan ens queden una tercera part dels articles que hem fet en 22 anys), inexorablement, a mesura que facem articles, la qualitat baixarà, ja que ni d'enfora tenim tants editors per repassar articles fets a corre-cuita. Recoman llegir algun dels fils per tal d'entendre que no és que les dues coses siguin desitjables, és que si feim la primera a qualsevol preu, no tendrem la segona.

VerusPhoebusApollo (discussiócontribucions)

Ergo, calen més editors.

Solde (discussiócontribucions)

Llarga vida a la Viquipèdia! Enhorabona a cadascú que hi ha posat el seu granet de sorra en tots els àmbits! Un bon objectiu de cara al milió seria arribar-hi doblant el % d'articles de qualitat que tenim! Quantitat i Qualitat a la vegada! ;-)

PaliGol (discussiócontribucions)

Felicitats i enhorabona a tothom, especialment aquells que vetllen per la qualitat de tots els articles nous! Salut i endavant!

Ignasi (discussiócontribucions)

Doncs podem felicitar-nos tots plegats! I no només per la meravellosa xifra dels 750.000, sinó que també perquè, graó a graó, anem pujant posicions als 10.000.

Salut i endavant!

Pallares (discussiócontribucions)

Felicitats. Ara també fa falta que es faci servir. Cal multiplicar les persones que hi accedeixen.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Solde, @Ignasi, @Pallares, @PaliGol si us abelleix, la idea és que cadascú iniciï un nou tema de conversa amb la seva felicitació persona per a arribar a les 750 totals (i, amb una edició addicional, aspirar al sorteig d'una tassa! fa l'ullet)

Solde (discussiócontribucions)

Just quan he escrit aquí, llavors hi he pensat que calia fer l'enfilall separat! ;-) ja li tenim!

Resposta a «L'enhorabona!»