Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Liamb723 (discussiócontribucions)

Hola, seria un problema que algunes entrades relacionades amb el mateix tema general tenen una mida desproporcional? Concretament, estic traduint les entrades en català dels clubs de futbol CE Atlètic Balears i CE Europa (clubs que he estudiat molt) a anglès i holandès, però així acaben incloent molts continguts, mentre que entrades en aquestes llengües sobre altres clubs de futbol no arriben a la mateixa extensió. Per exemple, a la Viquipèdia en holandès, l'Atlètic Balears tindria una entrada de la mateixa extensió que la del FC Barcelona. L'entrada en anglès del CE Europa ja és més llarga que la del RCD Espanyol i del Llevant UE. Cal afegir que tots els continguts que voldria afegir els considero rellevants i ja hi eren presents a les entrades en català. A més, a llarg termini vull ampliar les entrades de tots els clubs de futbol principals d'Espanya en aquestes dues llengües. Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Que un article sobre un tema relativament poc important sigui més llarg que un article sobre un tema més important no és un problema per si mateix. Aleshores en cap Viquipèdia cal mantenir expressament l'article del CE Atlètic Balears més curt que el del Barça, el Chelsea o la segona guerra mundial. Pot ser que un article sigui llarg senzillament perquè està més ben treballat que els altres.

Ara bé, que un article sigui llarg també pot ser símptoma de que hi ha altres problemes:

  • Contingut sense referències i investigació original.
  • Contingut no enciclopèdic.
  • Detalls excessius sense gaire interès pel lector.

O sigui, la mida dels articles a les Viquipèdies no reflecteix la importància del tema sinó més aviat l'interès i la capacitat de treball dels editors, i un article llarg pot ser llarg perquè és bo, però també pot ser que un article sigui llarg perquè és dolent. Si l'article és bo i ben referenciat no hi hauria d'haver problema a traduir-lo a una altra Viquipèdia.

en:Wikipedia:Too much detail pot ser un bon lloc on començar a buscar altres comentaris sobre el tema.

Liamb723 (discussiócontribucions)

Genial, moltes gràcies!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hi ha una part de contingut, com ara els llistats (d'entrenadors o presidents, p.ex.) que es poden segregar a un annex.

Liamb723 (discussiócontribucions)

Què és un annex?

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Liamb723 (discussiócontribucions)

Ah això, entenc. Potser m'hi posaré. Moltes gràcies!

Resposta a «Extensions desproporcionades d'entrades»