Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Joan Rauet (discussiócontribucions)

Hola, soc molt nou i no puc canviar el títol d'una pàgina. La pàgina "Llunàtics de la UPC" s'hauria de dir "Llunàtics de la UPC Vilanova", ja que aquest és el nom complet de la colla. Gràcies!

PD: També m'agradaria canviar, al bloc de la dreta, la paraula "Bateig" per "Padrins", i que a la columna adjacent hi hagi el nom de la colla padrina (Pataquers de la URV), i no com està ara, amb un parèntesis indicant que són padrins. Gràcies.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La paraula "Bateig" que mostra la infotaula està pensada per indicar la data. Podríem dir que és una abreviació. El contingut de Padrins entre parèntesi era per significar que és un complement de la data.

Com que no has informat data_bateig=l'any de bateig, ha quedat una cosa confosa. Ara li he posat 2013. Si tens una data més precisa, només cal canviar el valor del paràmetre.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Clicant unes quantes colles a l'atzar, n'he trobat unes quantes amb padrins però cap amb data de bateig. De diables, gegants, dracs i colles sardanistes, cap dels que he vist té cap de les dues coses (tot i que la meva mostra ha estat petita).

No sé si el que hem de fer és una mica de recerca buscant dates de bateig o repensar com hauria de ser aquesta part de la infotaula tenint en compte que la manca de data no és l'excepció sinó la situació habitual.

Posar l'any de fundació com a data de bateig podria no ser gaire bona idea perquè no sempre les dues coses són al mateix any.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Potser tens raó. La veritat és que la fórmula que em van dir semblava lògica. Posar un concepte i, subordinadament, la data entre parèntesi, és una solució habitual, però suposa que si no està informat el concepte, no mostra res i la data es perdria. En aquest cas no es va aplicar aquesta regla i la manca de data no ha evitat informar el padrins, i l'etiqueta queda estranya. Potser ho posaré en dues línies de forma independent.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

L'article ja està reanomenat.

Pel que fa a la infotaula, està així als articles de totes les colles castelleres i segurament a totes les altres colles de cultura popular que tinguin padrins. Com que els padrins dels Llunàtics no són diferents de tots els altres, no és cosa de canviar-ho aquí sinó que si creus que s'ha de canviar, proposar-ho per tots (un cop vista una mostra prou ampla).

Els canvis a la plantilla es poden proposar aquí a la Taverna o a Plantilla discussió:Infotaula grup de cultura popular.

Resposta a «No puc editar el títol d'una pàgina»