Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Els 10.000

Actualització de juliol de la nostra llista

6
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia

He actualitzat la llista dels 10.000. Hi ha dos canvis:

  • La Revolució Taronja ha deixat pas a la Guerra russo-ucraïnesa. Perdem un article mitjà i en guanyem un de molt llarg.
  • Han tret Alaska, que era llarg, i l'han substituït per Estat de Nova York, que encara és curt. He fet una consulta a la página de Meta, perquè no tinc clar que aquest canvi s'hagi fet seguint els protocols. Ja us diré el què.
Pallares (discussiócontribucions)

I quins són els protocols?

Per cert, ara poso comentari a la taverna

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Doncs no està gaire ben explicat. Per demanar un canvi a la llista oficial, s'ha d'obrir una proposta a . El funcionament és més o menys similar a les nostres propostes de supressió d'articles: fas la proposta (l'article sortint i entrant han de ser de categories similars -cineastes, esports, insectes...-), s'engega la votació (acostumen a ser reticents als canvis), s'aprova amb majoria simple amb un mínim de 5 vots a favor, però desconec el termini de votació.

El canvi d'Alaska per NY l'ha fet una persona sense passar per cap votació, he demanat que ho reverteixin. Suposo que pel mes vinent tornarem a tenir Alaska de volta.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ja està solucionat el tema d'Alaska: torna a la llista, doncs el canvi no havia estat consensuat. El mateix usuari havia afegit sense autorització John Caldwell Calhoun, també s'ha revertit.

Gràcies.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Aprofito per avisar: a les biografies hi ha una secció de mandataris en actiu, així que tard o d'hora hauran de treure a Rishi Sunak (31.378 octets) i entenc que el substituiran per Keir Starmer (8.075 octets), com en la vida real.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ja han canviat el premier britànic, l'afegeixo a la llista.

Resposta a «Actualització de juliol de la nostra llista»