Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Monuments

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Les darreres setmanes he comprovat que les llistes automàtiques amb una plantilla per fila funcionen bé fins uns 750 elements amb coordenades. Com que les llistes de monuments també tenen una plantilla per fila i coordenades, no haurien de ser gaire diferents, també haurien de poder tenir més dels 250 monuments que hi encabíem en començar.

He fet una prova aquí enganxant tres llistes i diria que funciona bé amb unes 340 coordenades.

No crec que calgui posar-nos a endreçar totes les llistes que estan dividides i podrien estar-ho menys, però sí que crec que es convindria tornar a la llista de monuments del barri Gòtic i a la llista de monuments de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera els monuments de la plaça Reial i de la urbanització del Born que en van sortir perquè en un cert moment no hi cabien.

Vriullop (discussiócontribucions)

La teva prova amb 313 monuments m'ha trigat 5,4 segons en carregar la previsualització des d'escriptori i 8 segons des de mòbil amb wiki. El paràmetre més crític és "Mida d'inclusió post-expansió" amb valor 1.836.263/2.097.152 bytes, és a dir al 88% del límit d'expansió de plantilles. A notar que aquesta mida depèn del que faci cada plantilla, probablement amb una versió Lua seria més eficient. En casos de pàgines llargues les solc comparar amb Barcelona que té 152.464 octets, semblant a la mida de la prova, i que triga 9,5 segons amb mòbil, un valor prou notable. Hi ha marge, més que per la quantitat de plantilles, que pel límit d'expansió podrien ser unes 350, és més per la mida de la pàgina que a partir de 150.000 octets ja pot trigar massa. Crec que de moment podem considerar el límit de 300 monuments.

Resposta a «Llistes més llargues són possibles»