The Kindred

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaThe Kindred
Fitxa
DireccióJeffrey Obrow
Stephen Carpenter
Protagonistes
Producció
  • Jeffrey Obrow
Guió
MúsicaDavid Newman
DistribuïdorF/M Entertainment
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena9 de gener de 1987
Durada92 minutes
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
RodatgeCalifòrnia Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Recaptació2,4 milions de dòlars[1]
Descripció
Gènerecinema de terror Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0091343 Filmaffinity: 509979 Rottentomatoes: m/kindred Letterboxd: the-kindred Mojo: kindred Allmovie: v27366 AFI: 57680 TMDB.org: 48660 Modifica el valor a Wikidata

The Kindred és una pel·lícula de terror estatunidenca del 1987 dirigida per Jeffrey Obrow i Stephen Carpenter. Obrow també va produir el film, i el va coescriure conjuntament amb Carpenter, Earl Ghaffari, i John Penney. És protagonitzat per David Allen Brooks, Amanda Pays, i Rod Steiger. Es va estrenar el 9 de gener de 1987 i va assolir una recaptació de 2 milions de dòlars.

Argument[modifica]

La petició abans de morir d'Amanda al seu fill, John, era que ell destruís totes les notes del seu darrer experiment. Ella també acaba afluixant que ell té un altre germà. Al funeral John coneix a Melissa, una noia que afirma ésser la major fan de la seva mare; juntament amb alguns amics d'en John van a casa de l'Amanda, però ningú està preparat per al que hi troben: el seu monstruós germà amb tentacles. Ara John s'ha de fer amb el control del major avenç de la història de l'evolució humana abans que cap científic boig es faci amb ell primer.

Repartiment[modifica]

Referències[modifica]

  1. «The Kindred». Box Office Mojo. [Consulta: 24 juny 2015].