The Sims 2: Free Time

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Infotaula de videojocThe Sims 2: Free Time
Sèrie The Sims
Publicació 22 febrer 2008
Gènere Videojoc de simulació de vida i videojoc d'estratègia
Característiques tècniques
Modes un jugador
Plataforma Microsoft Windows
Format disc compacte
Dispositiu d'entrada teclat d'ordinador
Equip
Desenvolupador Electronic Arts i Maxis
Publicador Electronic Arts
Qualificacions
ESRB Teen
PEGI PEGI 12
Més informació
MobyGames sims-2-free-time
Modifica dades a Wikidata

The Sims 2: Free Time és la setena expansió llençada en la saga de jocs de PC The Sims 2. Aquesta nova expansió afegeix noves activitats, carreres i aspiracions per als Sims. Les noves activitats inclouen des de crear gerres en el torn terrisser, construir trens a escala o jugar a futbol, fins i tot buscar vida extraterrestre.

Característiques[modifica | modifica el codi]

The Sims 2: Free Time afegeix al joc deu tipus de hobbies que els Sims poden practicar: cuina, cinema i literatura, jocs, manetes, ciència, art i escultura, esports, naturalesa, fitness, música i dansa.

Segons vagin els Sims posant més entusiasme i emoció a llurs hobbies, s'aniran desbloquejant nous elements i objectes relacionats i estenent noves possibilitats de gaudir del hobby.

Quan aconsegueixen alguns punts, es desbloqueja un solar secret relacionat amb el hobby. El Sim rep una visita d'un altre Sim, que li dóna un carnet de membre que es pot emprar per a visitar el solar desbloquejat; també pot convidar altres Sims a anar-hi amb ell.

Quan el Sim arriba al màxim del seu hobby, és a dir, completa tots els punts d'ell (de la mateixa forma que es completen els punts d'habilitat), entra en la zona. Quan està fent activitats relacionades amb aquest hobby es cobrirà d'una aura brillant i s'oblidarà de tot el que l'envolta.

Hobbies[modifica | modifica el codi]

Música i dansa[modifica | modifica el codi]

Per a aquest, com per a la resta de hobbies, s'han afegit molts objectes i potencials activitats, com el mirall amb barra, per a practicar-hi ballet. Hi ha nous elements de vestuari per a aquest hobby: tutú per a elles i lleotards per a ells. També hi ha nous instruments musicals, com el violí o el sintetitzador modular, un teclat en què els Sims poden compondre-hi la seva pròpia música.

Manetes[modifica | modifica el codi]

Es pot adquirir un cotxe trencat perquè els Sims l'arreglin, desenvolupant així el hobby de manetes. Un cop acabat, pot conduir i utilitzar el cotxe com qualsevol altre dels vehicles, encara que no disposi de l'expansió Night Live. Només hi ha un model de cotxe trencat, però existeixen diferents opcions per a personalitzar-lo, i mentre s'arregla, pot haver-hi alguna sorpresa. També hi ha la possibilitat de canviar de color el cotxe.

Art i treballs manuals[modifica | modifica el codi]

Les activitats relacionades amb aquest hobby inclouen per exemple pintar. Els nous objectes relacionats són la màquina de cosir i el torn terrisser, que atorguen insignes de talent.

Cuina[modifica | modifica el codi]

Inclou cuinar, estudiar cuina, mirar programes de televisió relacionats, etc. Aquest hobby permet els Sims destravar nous menjars. També es pot entrar en un concurs de cuina.

Cinema i literatura[modifica | modifica el codi]

S'ha millorat el sistema per a escriure novel·les en l'ordinador, i ara els Sims poden escollir la tapa del seu llibre, el títol i la trama. A més, quan llegeixen un llibre podem escollir-ne quin, a més de poder triar diferents pel·lícules per a veure a la televisió.

Exercici[modifica | modifica el codi]

A més de les activitats incloses anteriorment -com fer exercicis o joga- ara els Sims poden trotar, emprar bicicletes fixes i prendre begudes energitzants.

Jocs[modifica | modifica el codi]

L'entusiasme per aquesta activitat creix quan el Sim participa de diferents jocs, com els escacs o el pool. A més s'hi afegeixen nous jocs per a l'ordinador.

Naturalesa[modifica | modifica el codi]

Per a augmentar l'entusiasme per aqueset hobby, els Sims poden col·leccionar insectes o observar ocells. També puja l'entusiasme per la naturalesa en pujar els punts de neteja.

Ciència[modifica | modifica el codi]

S'afegeix una granja de formigues i noves accions per a realitzar amb el telescopi, com cercar planetes o constel·lacions.

Esports[modifica | modifica el codi]

L'expansió porta una porteria de ftubol, on els Sims poden practicar-hi penalts. També hi ha altres esports perquè els Sims facin exercici físic, com bàsquet.

Vegeu també[modifica | modifica el codi]