Uncharted 2: Among Thieves

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Uncharted 2: Among Thieves és un Videojoc d'acció i aventura desenvolupat per Naughty Dog publicat per Sony Computer Entertainment per al PlayStation 3, és la seqüela del joc del 2007 Uncharted: Drake's Fortune.

Argument[modifica]

Uncharted 2 és un joc d'aventura d'acció de tercera persona, amb jugador en control de Nathan Drake. Drake és físicament expert en saltar, pujar, i reduir lleixes estretes. Drake es pot proveir amb fins a dues armes de foc - un d'individualment passat i un de dos passat - i un subministrament limitat de bombes de mà. L'ànec pot triar cap amunt d'armes, automàticament reemplaçant l'arma existent que estava utilitzant, i munició addicional d'enemics matats. El jugador també pot matar els enemics des de coberta. El jugador també pot disparar mentre es mou. Si Drake és detectat pels seus enemics, el jugador pot intentar utilitzar cautela per treure'ls, com esmunyint-se cap amunt darrere ells eliminar-los amb un colpit, o estirant un enemic sobre una lleixa. Algunes àrees del joc exigeixen que el jugador ha de fer l'ús del diari del Drake, que proporciona pistes cap a les solucions dels trencaclosques. També hi ha un sistema de pista que mostra la direcció del pròxim objectiu.

Al llarg del joc trobarem amagats tresors en llocs difícils de trobar per recollir-los a canvi de diners que s'utilitzen per obrir contingut tancat del disc: imatges del joc, videos, trucs...

Uncharted 2 també compta amb el modemultijugador, amb el qual pots jugar amb fins a nou jugadors en línia.

Enllaços externs[modifica]