Usuària Discussió:Leeris-AaG

  De Viquipèdia

  Hola, Leeris-AaG! Sigues benvinguda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

  Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

  Crystal Clear app Startup Wizard.png Guia bàsica
  Breu tutorial d'edició
  Classificação Etaria Livre.JPG Recursos per a novells
  Documentació i llocs on demanar ajuda
  Nuvola apps kdmconfig.png Sistema de mentorització
  Demana a un mentor que t'ajudi
  Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
  La teva pàgina de proves
  Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

  --Carles (enraonem) 17:04, 2 març 2015 (CET)[respon]

  Viquimarató Gavà[modifica]

  Bon dia,

  En primer lloc agrair la teva participació a la Viquimarató del passat dissabte. A part, tal i com us vaig comentar, et copio a continuació l'enllaç a la pàgina de la Viquimarató de Gavà per si vols tenir-hi un a drecera per arribar-hi ràpid i la vols copiar al teu perfil personal. En aquest espai podem anar comentant què fem i com estem solucionant temes, a l'espai de discussió.

  Viquimarató Gavà

  Comentar igualment que la Viquimarató de Gavà forma part d'un projecte més complex que es diu Arqueopèdia, al qual també t'animem a participar. Pots trobar-ne més informació a:

  Viquiprojecte:Arqueopèdia

  Fins aviat, --Vàngelis Villar (disc.) 10:27, 5 març 2015 (CET)[respon]