Usuari:Christian Mas Garcia/Rafael Mayoral

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaChristian Mas Garcia/Rafael Mayoral

Christian Mas Garcia/Rafael Mayoral () és un advocat espanyol, actual secretari de Relació amb la Societat Civil i Moviments Socials]] i diputat de Podem.

Biografia[modifica]

Després d'acabar la carrera de Dret s'implica en l'assessorament jurídic a col·lectius en situació de vulnerabilitat econòmica i social. Amb l'aparició del Moviment 15-M es converteix en assessor de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Madrid . [1] Per les activitats que realitza en aquesta associació (paralització de desnonaments querelles a entitats bancàries, redacció del recurs d'inconstitucionalitat contra la Llei antidesnonaments, etc.), rep el 2013, al costat de l'activista Ada Colau, el premi Defensors de Drets atorgat per Periodisme Humà.[2] [3]

Inicialment militant en el Partit Comunista d'Espanya (PCE) i d'Esquerra Unida a la Comunitat de Madrid, va ser membre del seu Consell Polític Federal el 2008. Com a membre del Partit Comunista de Madrid va ser membre de la seva Comissió Permanent, i candidat a la secretaria general de la branca madrilenya de les UJCE en 1998. [4] Integrant del Front Cívic "Som Majoria", al novembre de 2014 és elegit membre del Consell Ciutadà de Podem, i passa a formar part del Consell de Coordinació al costat de Pablo Iglesias. Col·laborador habitual del programa La Tuerka , des de la seva elecció apareix en nombroses tertúlies polítiques defensant el programa del seu partit. [5] [6] [7] <ref> {{cita web | url = http: //www.europap

Referències[modifica]

  1. «[http: //ecodiario.eleconomista.es/politica/noticias/4703093/03/13/El-asesor-juridico-de- la-PAH-denúncia-una-campana-de-difamació-de-Cifuentes.html Rafael Mayoral, assessor jurídic de la PAH, denuncia una "campanya de difamació" de Cifuentes]». , 26-03-2013 [Consulta: 22 febrer 2018].
  2. Error en el títol o la url.«». elpais.com.
  3. Error en el títol o la url.«». Periodisme Humà. [Consulta: 3 abril 2015].
  4. -sombra_0_1002500533.html Set 'ministres a l'ombra' d'Esglésies provenen de l'òrbita comunista, Veu Populi 25 de febrer de 2017.
  5. Error en el títol o la url.«». elpais.com . [Consulta: 3 abril 2015].
  6. Error en el títol o la url.«». Vozpópuli (diari digital). [Consulta: 3 abril 2015].
  7. Error en el títol o la url.«». Recopilator.com. [Consulta: 3 abril 2015].