Usuari:Cmr97/Waking Up in Vegas

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Waking Up in Vegas és una cançó creada per la cantant i compositora Katy Perry per al seu segon àlbum, One Of The Boys. Escrita per Katy Perry, Desmond Child i Andreas Carlsson. Produïda per Greg Wells i coproduït per Perry. Va ser llançat oficialment a les emissores de ràdio als Estats Units el 21 d'abril 2009. La cançó va ser llançada als Estats Units el 21 d'abril del 2009, i al Regne Unit el 4 de maig, també es llanço un remix de durada estesa com a descàrrega digital.

La cançó va assolir el primer lloc en les llistes d'Hongria, i el segón lloc al Canadà i va arribar al lloc nou en el Billboard Hot 100. Va ser certificada amb disc d'or a Austràlia per la Australian Recording Industry Association ARIA, i certificada amb disc de platí al Canadà per la Canadian Recording Industry Association CRIA.


Promoció[modifica]

Katy Perry va interpretar "Waking Up in Vegas" a "Later amb Jools Holland" el març de 2008. També va ser convidat a Ant and Dec's Saturday Night Takeaway el març de 2009, on va interpretar "Waking Up in Hortes", en lloc de seu llavors recent senzill, "Thinking Of You". que havia estat posat en llibertat aquell mateix mes. Ella el va realitzar a Las Vegas amb temes de l'etapa amb la seva banda d'acompanyament, vestit com Elvis Presley. El single va ser llançat a la ràdio australiana el 23 de març, on es va convertir en la quarta cançó més afegit en la seva setmana de llançament. Perry, va interpretar la cançó a American Idol el 13 de maig de 2009. A l'exercici que estava vestit amb un vestit d'Elvis de temàtica i una capa adornada amb el nom d'Adam Lambert en ell. Les estrelles de vídeo "Grandma's Boy" actor, Joel David Moore. Perry, va interpretar la cançó el 24 de juliol de 2009 en l'actualitat "la cadena Nbc a Nova York Rockefeller Plaza.

Inspiració lírica[modifica]

"Vegas em dóna que« el que 'la sensació de merda'. És molt a prop de La pel qual una nit que podria prendre una cervesa amb els seus amics i, quan es desperta, està a Las Vegas.


Perry va dir que la cançó té alguna cosa d'inspiració la vida real, en una xerrada amb PopEater.com, Perry va revelar que ella i el seu nuvi de llavors "va decidir obtenir falsos casat". "Jo tenia 21 anys. Fem totes les fotos amb el ministre, amb el pastís de falsificacions, a la capella falsa i va obtenir un certificat de matrimoni fals. Vam anar a comprar un vestit de núvia i un vestit en una botiga de segona mà, i es van examinar les fotos i el certificat als membres de la meva família, el meu mànager en el moment [i] totalment espantat la merda d'ells. Aquest va ser el més hilarant, estúpida broma que he tirat, encara tinc el vestit de núvia i el certificat. "Perry va agregar que la cançó no es tracta de demanar disculpes: " [És] bàsicament una cançó de posar-se en problemes amb el seu millor amic o el teu nuvi o la teva núvia - o qualsevol que estiguis amb - i no tenir" ho sento pel que vaig fer ". "


Taula de resultats[modifica]

La cançó va debutar en l'Uk Singles Chart en el número 107 arran del seu acompliment a Ant and Dec's Saturday Night Takeaway, i va assolir el lloc número dinou en l'Uk Singles Chart. En els Ee.Uu., que va debutar en el número seixanta-cinc en el Billboard Hot 100. Després de la seva actuació a American Idol, la cançó va saltar al número tretze [Quan?] i es va mantenir en els quinze primers dels tres mesos següents, assolint el número nou. "Waking Up In Vegas" també es va convertir en el segon número u de Perry en Mainstream Top 40, igualant l'èxit Airplay de seus dos primers singles. Al Canadà, la cançó va ser impulsada per tot el camí fins al número cinc i després el número dos en part gràcies a la seva actuació a American ídol, però també a causa de l'augment de les vendes i tocades de radi. Al gràfic d'Irlanda individuals que va assolir el número vuit.

En última instància, l'èxit de la cançó va ser considerat un rebot de Perry, després de "Thinking of You" va aconseguir prendre les llistes. El senzill també va ajudar el seu album debut One Of The Boys tornar al top 50 en la llista Billboard Top 200. " Waking Up In Hortes" va ser la cançó 33o més comprada en iTunes en els Ee.Uu. durant 2009.Al 16 de juny de 2010, la cançó ha venut 1,768,000 còpies en els Ee.Uu.


Recepció de la crítica[modifica]

Billboard va donar a la cançó un comentari positiu: " si bé la balada" Thinking of You "no va despertar el brunzit igual que seu anterior 10 segons ballable a dalt, Katy Perry torna de nou una osca amb la seva cançó més amigable en la ràdio, tanmateix,"Waking Up in Hortes". El quart single del seu àlbum de platí "One Of The Boys" es burla del pastís de pallassades mentre que se satisfeia a si mateixa a Sin City. Escrit per "I Want It That Way" compositor Andreas Carlsson, Desmond Child, i Perry, la diversió comença amb el so de la dringadissa de les monedes d'una màquina escurabutxaques. L'impuls continua amb hipnòtics efectes de guitarra que evoquen el motor d'un automòbil, perquè la velocitat a la Faixa, una enèrgica bateria per la fundació i conducció vocal de Perry infeccioses més. Les apostes són perquè aquesta[Cal aclariment] un".

Digital Spy va donar a la cançó 3 / 5 estrelles: Si et diguessin que Katy Perry es llançarà un single cridat" Waking Up In Hortes, què esperaria vostè? Una història de corrupció descarada d'embriaguesa i un video amb càrregues de pòquer, Perry en un vestit de ballarina i... Erm... un elefant real? Yup, això és gairebé exactament el que ella ens ha donat. Però malgrat que 'Les Hortes' se sent una mica obvi, encara és difícil no deixar-se atrapar polzades d'obertura amb el so de les màquines escurabutxaques, aquest és un pop-rock vertiginós diversió amb un as cantar cors i frases com a: «Ens hem enganxat ahir a la nit? vestit com Elvis? La prova que quan no està tractant massa dur per ser escandalosa, Perry pot ser molt divertida.

Bill Lamb d'About.com, va dir que "Estigues vegada Katy Perry besar les nenes o barons inconstància preocupat. Ella està embussada a Las Vegas sense el seu document d'identitat fals o l'habitació del seu nuvi motel clau. El detall en la història de la cançó és divertida empès per un ritme constant que es trenca en un cor gairebé digna de ser un jingle publicitari per al turisme de Las Vegas l'experiència passada. Anders Carlsson treballar amb Max Martin és evident en l'energia del cascall de la cançó. Greg Wells té l'habilitat d'ajudar al seu torn seriosa una cançó en alguna cosa inoblidable i enganxosa. Després està Katy Perry, qui sense temor passos endavant en les històries i l'enginy que els patins de la línia entre molt divertit i molest a la cara. Aquesta és un retorn a la forma moguts per a Perry després de la desacceleració de l'últim single "Thinking of you. "pop energètic és clarament la millor en el lliurament de les seves paraules, intel·ligent i enginyós".

Video Musical[modifica]

El video musical va ser filmat per Joseph Kahn a Les Hortes el 26 de març de 2009. Va fer la seva estrena quan es publicà el 28 d'abril de 2009, a Austràlia, Regne Unit i Ee.Uu. a la botiga itunes. Comença amb Perry, de la mà amb el seu interès amorós interpretat per Joel Moore. Són en una bugaderia, dempeus davant d'una màquina escurabutxaques. És el matí després de la nit anterior, situant el tema de la lírica de la cançó "Això és el que et passa per despertar a Las Vegas". Moore cau una moneda a la màquina escurabutxaques i tira de la palanca. Tres "Blazing 7" símbols de la terra en la línia de pagament, i la màquina ofereix un premi major en quarts. Moore i Perry es miren amb sorpresa. La següent escena mostra a guanyar a la ruleta, probablement usant els diners guanyats a la màquina escurabutxaques per finançar l'aposta de ruleta inicial. Escenes següents mostren a la parella jugant al casino i diverses parlaying els seus guanys en milions, derrotant a la llegenda del pòquer Daniel Negreanu, que se celebra a l'Hotel palms, pels amos Gavin i George J. Maloof, Jr.. Després, en un moment d'orgull, Moore expulsa Penn Y Teller de la seva suite d'hotel.

Com la ratxa de victòries segueix Perry i Moore gaudir d'un luxós estil de vida, les carreres pels carrers de Las Vegas en ell i per a ella Lamborghini Ratpenat. A l'altura de la ratxa que hi ha vestits amb vestits mostren muntats en carros pel carrer Fremont, acompanyat d'un respir de foc i un elefant. Després estan festejant en un banquet a l'estil romà.

Perry i el petó de Moore en una cabina de diners. Després del petó, els canvis de la sort de la parella. Ells comencen a discutir. Es perden tots els seus guanys i són expulsats de la seva suite d'hotel. Perry roba menjar d'una safata de servei d'habitacions. El vídeo acaba a la bugaderia mateix lloc on va començar. La parella es va trencar. Una vegada més, Moore posa una moneda a la màquina escurabutxaques i tira de la palanca. Tres "Blazing 7" símbols de la terra en la línia de pagament, i la màquina ofereix un premi major en quarts. Moore i Perry es miren amb sorpresa com la pantalla es queda en negre.

En la setmana que ha conclòs, Katy va formar part de la popular sèrie de concerts en el Rockefeller Center de la Nbc Today Show, i el 8 d'agost es presentés en el programa de ràdio de Ryan Seacrest "American Top 40". Unit a aquestes activitats també va participar l'enregistrament u dels concerts Mtv Unplugged.

Crèdits[modifica]

  • Veu principal per Katy Perry
  • Escrita per Katy Perry, Desmond Child i Andreas Carlsson
  • Produïda per Greg Wells
  • Gravada per Joseph Kahn
  • Coproduïda per Katy Perry
  • Instruments i programació per Katy Perry i Greg Wells
  • Convidats especials com Joel Moore


Llistes musicals de cançons[modifica]

Llistes[modifica]

Lista (2009) Mejor
Posició
Australian Ària Singles Chart 11
Austrian Singles Chart 26
Belgian Flanders Tip Chart 6
Belgian Wallonia Tip Chart 4
Canadian Hot 100 2
Dutch Top 100 12
Eurochart Hot 100 Singles 44
German Singles Chart 33
Irish Singles Chart 8
Hungarian Airplay Top 40 1
New Zealand Rianz Singles Chart 9
Slovak Airplay Chart 10
Swedish Singles Chart 32
Swiss Singles Chart 69
UK Singles Chart 19
U.S. Billboard'' hot 100 9

Referències[modifica]