Usuari:Gerard99/Mike Dirnt

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMike Dirnt

Dirnt a l'escenari el 2006
Biografia
NaixementMichael Ryan Pritchard
4 de maig de 1972 (1972-05-04) (51 anys)
Dades personals
Altres nomsMike Dirnt, Van Gough,
Activitat
OcupacióMúsic, autor
Activitat1987-present
EstilPunk rock
New Wave
Garage rock
Hardcore punk
Instrumentbaix, guitarra, veu, bateria, Farfisa
Instrument destacatFender Precision Bass, Gibson G3
Segell discogràficReprise Records
Lookout! Records
Adeline Records
Artistes relacionatsGreen Day, La Frustrators, Screeching Weasel, La Xarxa, Foxboro Hot Tubs

Mike Dirnt (nascut Michael Ryan Pritchard el 4 de maig de 1972 a Califòrnia, Estats Units), és un músic estatunidenc que actualment és el baixista i el vocalista addicional dels EUA punk rock grup Green Day. Si bé a l'escola, jugava "aire-baix". Al pretendre arrencar les cordes, que va fer el soroll: "Dirnt, Dirnt, Dirnt", de manera que els seus companys van començar a anomenar-Michael "Mike" Dirnt.

Biografia[modifica]

Mike Dirnt va créixer a Rodeo (Califòrnia). Va ser adoptat per un Native American pare i una mare nord-americana Europea. Té una germanastra, Mylae, que va sortir de casa quan tenia 13 anys. Els seus pares es van divorciar quan tenia set anys. La seva mare es va tornar a casar pocs anys després. Com explica la història de Mike, "Jo estava en quart o cinquè grau, la meva mare es va quedar fora tota la nit, va arribar a casa l'endemà amb un noi, i després es va traslladar polzades mai havia conegut l'home, i de sobte és el meu pas -pare ". Quan se li va preguntar sobre el seu padrastre, ell diu, "no es portaven bé des de fa anys".[1]

Més tard, Dirnt va continuar dient: "La meva mare es va apartar i el meu padrastre i tinc a prop. Inculcar molt en mi. L'única cosa que la meva família em va donar la moral de coll és blau. Però ell va morir quan jo tenia 17. Dirnt havien sortit de casa als 15 per a viure fora de la seva camioneta, però més tard va llogar un quart en Billie Joe Armstrong 's casa. Va assistir a la Salesiana High School (on va tocar amb la banda de Helder i la Heldernauts), John Swett High School, i va acabar de graduar de la Pinole Valley High School el 1990, i Green Day va ser en la seva primera gira l'endemà de la graduació.

No obstant això, Dirnt gairebé no es va graduar. S'havia faltat a l'escola a causa del treball, i la seva mare no estava per signar els formularis per correu. Dues absències injustificades li va fer perdre un punt de grau completa, i al final de l'últim any, va tenir resultats humil en comptes dels graus que havia treballat per aconseguir. "Vaig portar a la meva mare a un costat i li vaig dir, 'Això és com és. Tens tantes coses passant en la teva vida, així que si un cop cada semestre em pregunten si he fet els meus deures i saltar per tot el cas, això no és correcte. No he fallat encara, oi? I jo vaig a graduar si et quedes de la meva esquena. L'única vegada a la vida decideix tenir la moral, i que va a mess me up. No jugueu mare un cop l'any. No es tall.

Dirnt es va reunir Billie Joe Armstrong el 1982, als deu anys, a la cafeteria de l'Escola Primària Rodeo, uns mesos abans que el seu pare va morir d'Armstrong càncer de gola. Ell i Armstrong, fundada per primera vegada Sweet Children el 1987, i després va començar la seva actual banda Green Day amb l'antic isocracia bateria Al Sobrant el 1989. Alguns anys abans, Dirnt es va mudar amb Armstrong perquè la seva mare adoptiva i germanastra allunyat de Rodeo. Dirnt no volia allunyar-se de la seva recent millor amic i l'amor per la música.

De Green Day, Woodstock '94 concert va ser un dels llibres d'història: un enorme fang es va produir la lluita entre la banda i el públic. Fang tants aficionats coberts va pujar a l'escenari de la final de la sèrie que un dels guàrdies de seguretat van confondre amb un ventilador per Dirnt rondant, el va enderrocar, i es va trencar diverses de les seves dents en tractar d'arrossegar-lo fora de l'escenari.

Solia jugar a un vell Gibson G-3 baix, però durant el ., Nimrod Tré Cool va trencar accidentalment en escena tractant de ventilador Brendan Taylor mostrar com girar un baix a l'esquena. Armstrong enviats sota Dirnt tecnologia a per ell un baix nou. El resultat va ser un '69 Fender Precision Bass. Posteriorment va demanar a Fender per fer-ne un encàrrec P-Bass, i el resultat és el model dels '51 P-Bass amb un 59 Custom Shop "Hot Rod" Split-Coil Pickup, un pont Badass II i un coll prim. Va ser llançat a principis de 2004.

Vida personal[modifica]

Dirnt té una filla, Estelle Desiree, que va néixer l'abril de 1997 i té el sobrenom de "Heroi", que recentment va obtenir la custòdia total sobre l'estiu de 2008 i la va portar a viure a Oakland. El 2004 es va casar amb la seva xicota Sarah. Els dos es van divorciar aquest mateix any. Dirnt també té un fill anomenat Brixton Michael amb Brittany Cade, nascut l'11 d'octubre de 2008. Brittany i Mike es van casar el 14 de març de 2009 en una cerimònia privada a Ojai, Califòrnia.

Dirnt és en part propietari de Can Rudy no fallar Cafe, un restaurant a Emeryville, Califòrnia.

Després que l'àlbum Avísva ser posat en llibertat, Dirnt necessària la cirurgia per al Síndrome del túnel carpià.[2]

Equip[modifica]

Baixos
  • Mike Dirnt Precision Bass (en diversos colors diferents, incloent: negre, blanc i dos raigs de sol de to)
  • 1.969 Vintage Fender Precision Bass (w / un pont II Badass, Seymour Duncan Antiguitat Orgull II autobusos) aka. "Stella"
  • Fender Standard Precision Bass
  • Fender American Jazz Bass (utilitzat amb l'S-1 Switch "baix")
  • 1.966 Vintage Fender Precision Bass
  • Gibson G-3 Bass (no s'utilitza)
  • Peavey Patriot Bass (no s'utilitza)
Amplificació
  • Mesa / Boogie M-2000 Cap (x3)
  • Mesa / Boogie 6x10 Custom Cab (x2 +)
  • Mesa / Boogie 1x18 Cab (x2 +)
  • Mesa / Boogie 2x10 Cab (x2 +)
  • Fender Pro 1.200 * Cap (x2)
  • Fender Pro 800 caps (x1)
  • Fender Pro 810 Cab (x3 +)
Diversos
  • Gretsch ..
  • Fender Medi niquelat Bass Strings
  • Shure ULX Wireless
  • Custom Audio Electronics Switcher
  • Custom Moody 2.5 "Signatura Corretges de cuir
  • Custom "Dirnt" Dunlop Tortex Picks 76 mm i 88 mm
  • Zinky Master Blaster Boost Pedal
  • Zinky True Grit Overdrive Pedal

Dirnt juga exclusivament amb un pic davant polsar les cordes amb els dits.

Composició i veu principal[modifica]

Tot i Billie Joe és compositor principal de Green Day, Dirnt ha escrit "Emenius Sleepus", "JAR", "Scumbag", "Ha Ha esteu fent Dead", i el subtrack "Nobody Likes You" de la mescla ", Homecoming "Ell co-escriure" Panic Song "," Best Thing in Town "i" Sweet Children ", amb Billie Joe, i també canta la cançó" Governatore ", que apareixen a la single 'American Idiot'. També canta la segona part del Segle 21 Breakdown 's "American Eulogy" (Modern World).

Referències[modifica]

Bibliografia complementària[modifica]

  • Fender Austràlia: Mike Dirnt Precision Bass
  • Metal Hammer Green Day Edición Coleccionistas
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Gerard99/Mike Dirnt