Vés al contingut

Usuari:Joaquim Elcacho Clemente/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Joaquim Elcacho Clemente (Barcelona, 1958) és periodista especialitzat en informació ambiental i científica. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, soci de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (entitat que va presidir del 2000 al 2006) i membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Va iniciar la seva carrera professional com a corresponsal al Vallès Oriental dels diaris Mundo Diario y Tele/eXpress, redactor de la revista Comarca al Día (editada a Granollers) i cap d'informatius i director de l'emissora municipal Ràdio Mollet del Vallès. Ha estat redactor als diaris El Períódico de Catalunya (1985-86), Diari de Barcelona (1987-90), El Observador (1990-93) i Avui - El Punt-Avui (1994-2012). Ha estat [1] col·laborador en un vintena de publicacions i emissores de ràdio i televisió i des de 2012 exerceix com a periodista free-lance.

Des de 2013 és col·laborador habitual de La Vanguardia, al canal -secció Natural de 'edició digital de La Vanguardia i la pàgina especialitzada en empreses tecnològiques 'De la ciència al mercat' del suplement Diners de 'La Vanguardia'.