Usuari:Meldor/Propostes

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola!

El nostre objectiu serà crear un article per a la Viquipèdia que encara no existeixi i que sigui potencialment útil per a altres estudiants de Batxillerat. Recordeu que això és una enciclopèdia, així que el to de l'article i el desenvolupament del contingut ha de ser formal.

Al final trobareu algunes de les propostes d'articles que se m'han acudit, però si en penseu algun altre que tingui relació amb el que estem estudiant, podeu proposar-me'l també (i us diré si sí o si no). Cadascú s'ocuparà d'un article, excepte en el de programació lineal, que com és molt llarg, faran falta dues persones.

Editar a la Viquipèdia és molt senzill. A la vostra pàgina d'usuari trobareu alguns enllaços que expliquen com funciona tot. Altres enllaços que us poden resultar interessants són:

Un cop vegeu com va tot, trobareu altres coses com Viquiprojecte:Estudiants/Selectivitat, que segur que us resulta interessant.[1]

Coses importants per a editar: a part de cuidar el format, l'ortografia,[2] la redacció, etc. (com en qualsevol treball), cal que poseu cura en el tema de les fonts que feu servir. Vull fer-vos notar que una còpia o una fragment literal d'una altra web serà destruïda pels administradors, ja que això no està permés a la Viquipèdia. De les altres qüestions menors ja ens n'anirem ocupant si teniu problemes. Seria bo posar imatges, fer l'article maco, etc.

Mireu com són altres articles, és el que va millor per fer-se una idea, i sobretot, experimenteu, editant tants cops com sigui necessari. Es tracta de ser valents.

Propostes per a 2n de Batxillerat social[modifica]

Altres possibilitats[modifica]

Notes[modifica]

  1. Potser també us fa gràcia l'article sobre l'Ateneu Instructiu.
  2. Hi ha un corrector ortogràfic per al Firefox que resulta molt útil per escriure.