Usuari:Riskpat/Chirlane McCray

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
McCray el 2013

Chirlane Irene McCray (nascuda el 29 de novembre de 1954 a Springfield, Massachusetts ) [1] és una escriptora, editora i activista nord-americana. Està casada amb l'alcalde de la ciutat de Nova York, Bill de Blasio. McCray va ser descrit com el "assessor més proper" de de Blasio. [2] McCray és la presidenta del Mayor's Fund to Advance New York City i dirigeix ThriveNYC. [3] També ha publicat poesia. McCray va treballar en política com a redactor de discursos.

Implicació en l'administració de de Blasio[modifica]

Quan de Blasio es va convertir en alcalde, va contractar la publicista Rachel Noerdlinger com a cap de gabinet de McCray. [4] Noerdlinger, però, més tard va renunciar al seu càrrec a causa de diverses controvèrsies amb el seu comportament i els comportaments de determinades persones al seu voltant. [5]

Durant el seu segon mes al càrrec, de Blasio va nomenar McCray presidenta de Mayor's Fund to Advance New York City. [6] A partir d'aleshores, el grup es va centrar en projectes d'immigració, salut mental i mà d'obra juvenil. [7]

El novembre de 2015, McCray va liderar el llançament de ThriveNYC, un pla per revisar els serveis de salut mental i abús de substàncies de la ciutat. [8] ThriveNYC promou un canvi del model més tradicionalment més reactiu. Aquest model pot forçar la policia, els hospitals, les presons i les escoles, [9] a un enfocament integrat de salut pública per ser conscient i identificat precoçment. [10]

ThriveNYC va provocar dures crítiques per les acusacions de no ser gestionat correctament i les acusacions que el grup no va produir cap disc amb els resultats adequats. Al març de 2019, gairebé 850 milions de dòlars en finançament al programa de McCray no es van comptabilitzar. A més, el programa estava en bon camí per gastar poc més de mil milions de dòlars durant gairebé cinc anys. Un regidor del Bronx va criticar ThriveNYC. Va dir que no hi havia proves que el programa estigués funcionant. [11]

Referències[modifica]

  1. "Chirlane McCray en una fona després de lesions d'aniversari". The New York Daily Times. Arxivat de l'original el 19 de juliol de 2021. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  2. "De Blasio es queixa sobre les normes que prohibeixen els cònjuges". The New York Post. Arxivat des de l'original el 19 de juliol de 2021. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  3. "Chirlane McCray, l'esposa de Blasio, és qüestionada pel seu pla de salut mental "revolucionari" de mil milions de dòlars". Noticies de Nova York. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  4. "A l'Ajuntament, el jugador de backstage és repartit als disturbis de l'escenari principal". The New York Times. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  5. "Rachel Noerdlinger, l'antiga ajudant de Chirlane McCray, va mantenir actualitzat un ex xicot a través de la polèmica". The New York Daily News. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  6. "De Blasio nomena Chirlane McCray, la seva dona, per dirigir un grup sense ànim de lucre". Noticies de Nova York. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  7. «Àrees prioritàries-A Fons de l'Alcaldia». www1.nyc.gov. Arxivat de l'original el 2 de novembre de 2017. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  8. "La primera dama de la ciutat de Nova York, Chirlane McCray, opina sobre una reforma federal de salut mental". Observador. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  9. "Chirlane McCray i First Limits of Ladyship". The New York Times. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  10. "La salut mental és un problema de salut pública". Fons per a la Salut Pública - Nova York. Arxivat de l'original el 12 d'agost de 2018. [Consulta: 18 de juliol de 2021].
  11. "Hi ha massa diners a les mans de Chirlane McCray". New York Post. [Consulta: 18 de juliol de 2021].