Usuari Discussió:139.47.119.203

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Re: Capgròs de l'any[modifica]

Aquest missatge ha sigut copiat de la pàgina de discussió de l'usuari KajenCAT Bon dia, Ramon,


Com sabràs, el text ha d'anar referenciat o, si no, podrà ser objecte d'esborrament. A més a més, l'hi recordo que no es pot editar amb conflicte d'interessos (atès que aparentment tens accés a informació privilegiada que no es pot consultar com la data de naixement d'alguns dels capgrossos o el nom complet).

En relació amb l'aspecte anterior, també l'insto a llegir Viquipèdia:Biografies de persones vives, ja que a parer meu no respecta la privacitat d'algunes de les persones llistades.

Per acabar, en el cas que trobi les referències corresponents, s'hauria de mirar si compleix els requisits que es demanen perquè siguin adequades per la Viquipèdia.


Salutacions cordials,

Kajen


P.D: Fins que no s'aclareixi al respecte, incloc uns avisos a l'article. --KajenCAT (disc.) 17:59, 26 maig 2022 (CEST)[respon]

Bona tarda.
Amb gran sorpresa veig que no heu restaurat les darreres dades que vaig afegir, tal com us vaig demanar.
Aquest tema del Capgròs de l'any de Terrassa aquí a la Viquipèdia, precisament el vaig crear jo personalment ja fa una colla d'anys.
Ja sabeu que és una llista que cada any creix amb un nou Capgròs de l'any (enguany ja arribem als 43 capgrossos!!), i gairebé la seva totalitat són conciutadans normals i corrents, és a dir, que no tenen perfils públics per raó de professió, popularitat, etc.
Personalment estic vinculat al grups dels Nans i Capgrossos de Terrassa, del qual en vaig ser promotor i fundador, durant els anys que vaig ser membre de la junta i posteriorment president de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional de Terrassa.
Amb el temps he anat aconseguint, afegint i actualitzant noves dades de tots els personatges homenatjats, la majoria directament d'ells mateixos i, en el cas dels que ja han traspassat, dels seus familiars directes. Sempre, per tant, amb el seu més absolut consentiment de ser publicades en aquest portal.
Com bé sabeu, és una bona i intensa tasca de recopilació i introducció de dades: bàsicament nom complert i lloc i data de naixement, més alguna correcció.
Així doncs, us prego restaureu les darreres dades introduïdes, que estan fetes amb tota la honestedat, escrupolositat, veracitat i consentiment necessaris per a tenir el màxim de dades d'aquest tema que qualsevol interessat pugui necessitar de consultar.
Moltes gràcies.
Felicitant-vos i encoratjant-vos per la vostra tasca, atentament,
Ramon Codinas i Fort 139.47.119.203 (discussió) 19:10, 1 jul 2022 (CEST)[respon]