Usuari Discussió:193.147.222.244

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

School IP address Atenció:

Aquesta adreça IP, 193.147.222.244, del host wtmp244.urv.es, està registrada per Universitat Rovira i Virgili i pot estar compartida per múltiples usuaris. Si la institució usa servidors proxy, aquesta adreça IP pot ser de diferents usuaris de diferents ordinadors.

Per aquesta raó un missatge dirigit a un usuari pot ser rebut per algú altre. Igualment, un usuari innocent pot ser blocat per culpa de les actuacions d'un altre. Si esteu editant des d'aquesta adreça i voleu evitar rebre missatges irrellevants, ho podeu evitar registrant-vos. En alguns casos és possible que temporalment no tingueu la possibilitat de crear un compte degut a les actuacions preventives contra el vandalisme. En aquest cas, llegiu el nostre avís.


Pels administradors: Abans de blocar aquesta IP o revertir les seves contribucions, assegureu-vos-en i comproveu-les. Si cal blocar-la, considereu no blocar també els usuaris registrats que comparteixin la mateixa IP, i no impedir la creació de comptes d'usuari.

Clockimportant.svg

Nota: En cas de vandalisme persistent des d'aquesta adreça IP, l'edició anònima pot ser blocada a llarg termini. Considereu el perjudici que pot causar al vostre centre educatiu. El personal docent pot ser informat perquè investiguin els abusos comesos i pot fer un seguiment de les contribucions.
Feed-icon.svg El personal docent del centre pot fer un seguiment del vandalisme produït des d'aquesta adreça IP seva agregant-la al canal web en format RSS o bé Atom.

--Lohen11 (disc.) 10:49, 12 març 2010 (CET)

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 15:16, 15 abr 2008 (CEST)

fotografia immersiva[modifica]

Hola, he vist que has afegit unes quantes referencies amb imatges espectaculars de certs monuments. Potser seria convenient que et miressis la política referida als enllaços externs perquè, en els casos que fas servir la web de Kubic, podria estar-se incomplint el principi de "no publicitat". Merci,--amador (disc.) 10:56, 1 jul 2009 (CEST)