Usuari Discussió:85.195.123.26

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Destrucció?[modifica]

Hola,

He vist que has posat una {{Destrucció}} a l'article que he creat IceWeasel. La plantilla l'has d'usar amb algun argument ({{Destrucció|Motius}}); d'altra banda no s'entén i es pot considerar vandalisme. Com que no l'has usada correctament, he revertit els teus canvis.

Si creus que l'article no hi hauria de ser, registra't i inicia una proposta d'esborrat, però crec que no es mereix una destrucció.

Gràcies i benvingut a la Viquipèdia!--Iradigalesc (discussions · +) 19:59, 22 abr 2007 (CEST)[respon]

Iep! Què representa Usuari Discussió:Vriullop#Destruccions? Si em consideres un vàndal, t'agrairia que em diguessis per què a la meva discussió. Em sembla que revertint els canvis d'una destrucció sense motius he fet el que calia; mira't VP:EP si vols que s'esborri correctament un article. A, i el motiu que li has donat a en Vriullop, no em sembla correcte No m'agrada; a mi tampoc m'agraden certes coses i no per això marco els seus articles amb una destrucció! Espero haver sigut clar!--Iradigalesc (discussions · +) 20:15, 22 abr 2007 (CEST)[respon]

Proves[modifica]

Proves revertides[modifica]

Hola i gràcies per experimentar amb la Viquipèdia. La vostra prova ha funcionat, però malauradament l'hem hagut d'esborrar o revertir. Si us plau feu servir la pàgina de proves per a qualsevol altra prova que vulgueu fer. També podeu fer una ullada a la pàgina d'acollida si voleu saber més sobre com contribuir a la Viquipèdia. Endavant!--Dyvid 09:15, 23 maig 2007 (CEST)[respon]

Avis automàtic per robot a Regne de València[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions en la pàgina Regne de València i aquestes han sigut revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar el vandalisme i les proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a Usuari Discussió:IradiBot per intentar millorar-ne el funcionament. Teniu la possibilitat d'utilitzar la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 06:16, 11 ag 2007 (CEST)

Avis automàtic per robot a Usuari:IradiBot[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions en la pàgina Usuari:IradiBot i aquestes han sigut revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar el vandalisme i les proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a Usuari Discussió:IradiBot per intentar millorar-ne el funcionament. Teniu la possibilitat d'utilitzar la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 06:27, 11 ag 2007 (CEST)

Avis automàtic per robot a Usuari Discussió:Lohen11[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions en la pàgina Usuari Discussió:Lohen11 i aquestes han sigut revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar el vandalisme i les proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el funcionament. Teniu la possibilitat d'utilitzar la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 13:34, 15 ag 2007 (CEST)