Vés al contingut

Usuari Discussió:AVA ASAJA

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, AVA ASAJA! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Kette~cawiki (disc.) 14:36, 3 abr 2018 (CEST)[respon]

Associació Valenciana d'Agricultors[modifica]

Heu esborrat totes les referències que tenia l'article i per aquest motiu he revertit les vostres edicions. Procureu referenciar (VP:CF) tot el contingut que afegiu i feu el possible per no esborrar text referenciat sense consens. En aquesta edició es pot pressuposar bona fe però us recordo que cal consensuar aquest tipus d'edicions a les pàgines de discussió dels articles.

Aprofito també per aconsellar-vos que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos--Kette~cawiki (disc.) 14:36, 3 abr 2018 (CEST)[respon]

Volem explicar què és AVA sense biaixos polítics[modifica]

Aquest matí hem trobat a la Viquipèdia una descripció de la nostra Associació plena de biaixos polítics. Per aquest motiu volem corregir tot el text perquè no s'ajusta a la realitat. Com podem fer-ho?

Gabinet de premsa AVA-ASAJA --AVA ASAJA (disc.) 10:20, 4 abr 2018 (CEST)[respon]

@AVA ASAJA: No es recomana que editeu el vostre propi article. El que sí que podríeu fer és comentar aquests biaixos a la discussió de l'article i citar fonts fiables per verificar que el que deis és cert. Un editor que no tengui conflicte d'interessos mirarà de millorar l'article. Pau Cabot · Discussió 12:37, 4 abr 2018 (CEST)[respon]