Usuari Discussió:Bibliomoralanova

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Bibliomoralanova! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Móra la Nova[modifica]

Veig que estàs fent canvis a l'article de Móra la Nova. Recomano que llegeixis això i que tinguis en compte que la majoria dels paràgrafs haurien de tenir les corresponents referències per saber s'on s'ha tret la informació. Per altra banda, la negreta només s'hauria de fer servir en el nom del concepte que es defineix, com veuràs en qualsevol altre article de la Viquipèdia, motiu pel qual caldria treure les negretes per mantenir un estil coherent a la Viquipèdia. Qualsevol cosa, pregunta el que consideris oportú.--Medol (disc.) 20:36, 27 feb 2019 (CET)[respon]

Joan Ramon Casanova[modifica]

Bon dia, Des de la Biblioteca de Móra la Nova, estem intentant millorar i ampliar la informació existent a la wikipedia sobre Móra la Nova, afegint informació als articles existents i també creant-ne de nous, sempre de manera referenciada, a no ser que ens despistem. Vam creure oportú crear l'article de Joan Ramon Casanova Falcó, però ens heu posat un apunt sobre els criteris d'admissibilitat. Avui, hem millorat el redactat i també hem afegit més informació. Si ara ja ho trobeu correcte, us agrairiem poguessiu treure els apunts sobre l'admissibilitat. Gràcies. Biblioteca de Móra la Novael comentari anterior sense signar és fet per Bibliomoralanova (disc.contr.)

Usuari[modifica]

Bones! Us he tret la plantilla FVA perquè hi ha referències a fonts fiables que en parlen de manera significativa, però us he afegit el de millorar format, perquè seria bo que hi hagués més enllaços interns. Per altra banda, mai és senzill començar a editar a la Viquipèdia, ho esteu fent bé, però us he de recomanar llegir la política sobre noms d'usuari. Segons les polítiques de la viquipèdia no es permeten noms d'usuari de grups, en cas que ho sigui, seria millor que cada persona tingués el seu nom d'usuari. Així és més fàcil dirigir-se a cadascú de manera inidividual. Ho podeu llegir aquí. Confio que aquesta petita indicació no us freni, que hi ha molts articles per millorar relacionats amb Móra la Nova. Endavant, que des de la biblioteca es pot fer molt!. Qualsevol cosa pregunteu el que considereu.--Medol (disc.) 12:46, 4 març 2019 (CET)[respon]

Si és un compte personal, cap problema, res a dir.--Medol (disc.) 20:38, 4 març 2019 (CET)[respon]

Usuari i Joan Ramon Casanova[modifica]

Hola, En referència a l'usuari, és un generic de la biblioteca, però normalment soc jo mateix (Paco Sanahuja) el seu responsable que l'utilitza i ara, puntualment tinc una persona que m'ajuda que no té compte a wikipedia que ha preferit utilitzar el mateix. Amb tot, mentre ell escriu, jo l'assessoro i li busco les fonts per referenciar tot lo que posem.

En relació a Joan Ramon Casanova, he afegit l'apunt de la seva medalla al mérit turístic, ja que he trobat la font que ho indica, però a les fonts que referenciem no posa en cap lloc l'any que regenta la fonda, ja que és un negoci familiar, i tampoc hem pogut fer referència a l'any dels seus estudis d'enologia, ja que a les fonts que hem tutilitzat per posar aquestes frases, només diu lo que posem. Per temes de format, ara hem incorporat enllaços interns i hem posat alguna negreta. Gràcies per la vostra ajuda Salutacionsel comentari anterior sense signar és fet per Bibliomoralanova (disc.contr.)