Vés al contingut

Usuari Discussió:Enric NP

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Enric NP! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Carles (enraonem) 12:06, 1 juny 2024 (CEST)[respon]

Bon dia @Enric NP, gràcies per les vostres contribucions. Tanmateix, no és gens recomanable que editeu el vostre article enciclopèdic ja que això afecta a la seva neutralitat. Us recomanem que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Salutacions!-- Docosong (disc.) 12:43, 1 juny 2024 (CEST)[respon]
Benvolguts Carles i Docosong,
Gràcies per posar-vos en contacte amb mi i per avisar-me.
M'ha sobtat una mica rebre l'avís de conflicte d'interessos. L'única intenció de redactar l'article enciclopèdic és el de mostrar, de manera sistemàtica i resumida, la meva trajectòria com a escriptor de ficció i traductor literari.
He consultat la informació sobre conflicte d'interessos, però he estat incapaç de comprendre per què el contingut del meu article constitueix un conflicte d'interessos, ja que no s'han afegit dades que siguin falses ni s'ha elogiat, insultat o ofès ningú, ni tan sols la pròpia persona. Totes les dades que hi apareixen són reals, des del nom de l'autor, el lloc i la data de naixement, la professió fins a les obres que s'hi enumeren, així com el premi de poesia rebut.
Per redactar l'article, he seguit el model d'altres articles enciclopèdics d'altres autors de ficció, però pel que sembla no n'hi ha prou amb això. Per tant, us agrairia que em diguéssiu si hi ha una manera de deixar ben clar que la informació és real i que no s'ha exagerat, no pretén fer publicitat ni ofendre ningú, i per tant que l'article formi part de la Viquipèdia amb ple dret.
Cordialment.
Enric Navarro Enric NP (disc.) 08:59, 2 juny 2024 (CEST)[respon]
Hola de nou @Enric NP, principalment el propi biografiat no hauria de fer el seu article enciclopèdia. Com béu dius Viquipèdia:Conflicte d'interessos, és recomanable Abstenir-se especialment d'editar la vostra pròpia biografia, ja que això afecta negativament a la seva neutralitat. Gràcies per la vostra comprensió!-- Docosong (disc.) 09:44, 2 juny 2024 (CEST)[respon]