Vés al contingut

Usuari Discussió:Gn95.91.6819

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola Gn95.91.6819, Aquesta és la teva pàgina personal. Tot i que pots escriure el que vulguis, per exemple l'article "Orsa", és més adequat que facis una descripció de tu mateix i dels teus interessos. L'article "Orsa" el podries crear, perquè no està fet, però a una ubicació diferent. Escriu "Orsa" a cerca i com que no existeix et sortirà un missatge amb un enllaç per "crear-la" (la pàgina amb l'article). Clica-hi i comença... --Irene Pelegrí (discussió) 18:47, 30 gen 2009 (CET)[respon]

Orsa[modifica]

Hola:

Benvingut a la Viquipèdia! Voldria donar-te uns consells.

Els coneixements propis són per a tu. A la viquipèdia s'han de citar les fonts des d'una publicació acreditada, ja que no hi podem fer treballs d'investigació. Pots conèixer quins fonaments hi ha per a crear els articles a Viquipèdia:Verificabilitat. Suposo que aquests coneixements els adquirit amb la teva pràctica, però com que tampoc podem verificar qui ets del cert hauries de poder citar una pàgina web, un llibre o qualsevol publicació que la resta de gent pugui buscar per a seguir ampliant els coneixements sobre els articles que editis.

Si tens cap dubte digues quelcom. Salutacions! --Bestiasonica (discussió) 23:58, 31 gen 2009 (CET)[respon]


Eo, Ja sé que els articles no s'escriuen a la pàgina personal, però era una 1a prova i abans de fer mal m'he estimat més fer-ho en un lloc així. Per alguna cosa és deu dir personal, no? Gràcies pels oferiments d'ajuda. No trobo gens bé que els coneixements personals no es puguin publicar, sovint l'observació és la millor font d'informació. Sinó hauríem de posar en dubte tot el que hi ha publicat. O no és tot fruit de la curiositat? En tot cas si algú vol comprovar que les orses són de moltes formes, només ha de fer un vol per qualsevol club nàutic. Si tens cap dubte volta i observa.

IES Montsacopa[modifica]

Bones Rocío, efectivament estic de professora de tecnologia a l'IES Montsacopa d'Olot, el que em sorprèn més és que fa uns 10 anys jo n'era alumna d'aquest institut, potse vam coincidir i tot!! Ja hi havia la Paquita i la Francesca? Ja els hi comentaré.

Fins aviat!--Mireia (discussió) 08:35, 13 feb 2009 (CET)[respon]

Portal Educació[modifica]

Hola, et contacto perquè he llegit a la teva pàgina d'usuari que ets professor. Des d'Amical Wikimedia hem creat un portal educatiu amb l'objectiu que els estudiants comparteixin el seu coneixement, tot editant articles de la Viquipèdia com a deures de classe, ensenyant al món allò que estan aprenent. Com que ets viquipedista i professor, ens agradaria demanar-te dues coses: Per una banda que li donis un cop d'ull al portal, ens diguis què et sembla i com el podem millorar, i per una altra que ens diguis si t'agradaria implementar aquest projecte a l'aula durant el proper semestre. Què et sembla?--Kippelboy (disc.) 11:30, 17 nov 2015 (CET)[respon]