Usuari Discussió:Mariusmm/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Viquiprojecte Conceptes matemàtics

Veig que estàs apuntat a la llista de participants del viquiprojecte:Conceptes matemàtics.

He fet canvis a la pàgina del projecte.

Si et plau mira-te'ls.el comentari anterior sense signar és fet per Gomà (disc.contr.) 01:56, 16 ago 2008 (CEST)

Imatges

Molt bones i adients les imatges que has carregat. Sobre com posar-les als articles et deixo un enllaç Ajuda:Ús_d'imatges#Com_enllaçar_la_imatge_des_del_document_a_la_Viquipèdia.--Pere prlpz (discussió) 21:39, 21 ago 2008 (CEST)

Aquestes dues ja les hi he posat jo, però la viquipèdia és força yomeloguisoyomelocomo, com tu dius, si la qüestió no és polèmica. De fet, si volguessis fer una foto i posar-la tu mateix als 8000 o 9000 articles que necessites una foto crec que tots estaríem encantats. Si vols començar amb uns objectius menys ambiciosos, et deixo l'enllaç a la Categoria:Viquipèdia:Articles de Barcelona que necessiten una foto, que ara mateix són uns 250.
Si en un article hi ha una foto, potser convé avisar-ho abans de substituir-la per una altra que no sigui evident que sigui més adient, però si en un article no hi ha cap foto i n'hi convé una, ningú es queixarà perquè en facis una i l'hi posis, sinó tot al contrari.--Pere prlpz (discussió) 21:55, 21 ago 2008 (CEST)

feina?

quan tornis, potser voldràs omplir i ampliar els enllaços de Llista d'especialitats 12 de la Nomenclatura de la UNESCO --barcelona (disc.) 10:24, 2 nov 2009 (CET)

Viquiprojecte:Llegir en català

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:03, 21 gen 2014 (CET)