Usuari Discussió:Oski87

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Avís automàtic de robot a Discussió:Sistema acotat[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Discussió:Sistema acotat i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 18:49, 21 maig 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Amber Riley[modifica]

Hola Oski87,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Amber Riley. --Pau Cabot · Discussió 20:04, 23 maig 2012 (CEST)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 750.265 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Xinès crestat nan.


--Pau Cabot · Discussió 13:48, 24 maig 2012 (CEST)[respon]