Usuari Discussió:Ricard Vaqué

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Ricard Vaqué! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

T'he tornat a deixar la pàgina de benvinguda en aquest usuari perquè tinguis els enllaços més útils a mà. --Pau Colominas (t'ajudo?) 15:10, 26 set 2013 (CEST)[respon]

Article .ct[modifica]

Hola, sóc l'autor original de l'article .ct i m'agradaria col·laborar amb tu per tal de millorar l'article. Vaig fer-lo amb la idea que acabarà sent un article enllaçat des de moltes altres viquipèdies, i amb intenció que sigui purament enciclopèdic.

Des de l'admiració per haver engegat una campanya molt necessària, i des del convenciment que la guanyarem, he de dir-te que els advertiments que ha posat en Paucabot després de les teves edicions són merescuts: el redactat no és propi d'una enciclopèdia i no se citen les fonts. M'agradaria que treballéssim per millorar l'article.

La meva proposta seria imaginar-nos d'aquí uns anys (poquets, espero), quan tinguem un país, un codi ISO i un TLD de dues lletres, i la majoria de les viquipèdies ja tinguin l'article .ct. El nostre, evidentment, en serà la referència. Què volem que hi surti? Crec que és important que es parli de la campanya ADD.CT, però potser no calen tots els detalls, i certament hi sobren les valoracions sobre la catalanitat i les prioritats dels successius ministres d'Indústria del govern d'Espanya. Personalment, crec que els detalls de la campanya podrien estar perfectament a l'article ADD.CT, i al .ct deixar-hi les fites més importants de l'obtenció del domini: les que s'han fet, i les que vindran.

Sobre les inexactituds que dius que hi havia a l'article original, m'agradaria saber quines eren. Jo no sabia detalls de la campanya, i per fer-lo, vaig estar buscant informació publicada en diferents llocs, i la vaig referenciar dins l'article.

Per altra banda, estic segur que tens molta informació que podria ser útil per posar més referències a l'article. Per exemple, la resposta de l'ISO de l'any 1996 és un document important, que, pel que he entès, tens al teu arxiu. Seria bo si el poguessis escanejar i el poguéssim publicar en algun viquiprojecte (no sé en quin, hauríem de preguntar-ho). Llavors podríem posar les referències que ara es troben a faltar. Em pots escriure a la meva pàgina de discussió i posem fil a l'agulla?

Cordialment, --Joutbis (disc.) 16:05, 12 oct 2013 (CEST)[respon]

Jo revertiria els canvis i miraria d'anar-hi afegint informació a poc a poc i referenciada. Pau Cabot · Discussió 16:11, 12 oct 2013 (CEST)[respon]