Usuari Discussió:Semari

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica

Benvingut/da a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. A la Portada, hi ha un apartat anomenat Viquipèdia on trobaràs informació per a un inici més fàcil :-)

Aquesta és la teva pàgina de discussió, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Per contestar, no ho has de fer a la teva pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit. A més, tens la teva pàgina d'usuari, on hi pots posar les teves dades, interessos, etc.

Disposes de la taverna, on posar-hi els teus dubtes, suggeriments o comentaris. Pots signar en les discussions amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició.


--Joanjoc (discussió) 08:46 23 jul, 2005 (UTC)


Història de Centelles[modifica]

Hola Semari :-) Vaig ser jo qui va esborrar el text. Quan un usuari anònim, inserta contingut que sembla copiat de llocs amb copyright, normalment s'elimina sense pietat ;-) Veuràs que ara he posat un cartell a l'article, ja que si en una web no diu el contrari, es considera que els drets d'autor del text són de qui els publica. Per tant, cal que busquis on diu que el text és lliure de drets d'autor (jo no ho he trobat), o que els demanis permís per a usar el text, i ho facis public a ; Viquipèdia:Fonts d'informació. Ja sé que tot aquest tema és un rotllo, però per a que la Viquipèdia continui sent legal, cal que seguim les normes estrictament... --Joanjoc (discussió) 08:46 23 jul, 2005 (UTC)