Usuari Discussió:SismografOlot

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, SismografOlot! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 15:04, 15 feb 2015 (CET)[respon]

Nou article[modifica]

Hola SismografOlot,

Per crear el nou article has de fer clic a la fletxeta del costat de la caixa de cerca, a dalt a la dreta, i fer clic a reanomena. En la pàgina apareixerà un desplegable on has de marcar (Principal) i el nom del article.

Si tens qualsevol dubte, deixa'm un missatge a la meva discussió, --gerardduenasparlem-ne 18:04, 15 feb 2015 (CET)[respon]

no aconsegueixo saber com passar de pàgina de proves a pàgina real de wikipedia[modifica]

He provat de fer el que em van aconsellar, reanomenar la pàgina, i no me n'he sortit. Em podeu ajudar? Gràcies!

Reanomenament[modifica]

Hola SismogrfOlot,

No acabo de veure on tens el problema. L'article l'has reanomenat correctament, aquí el tens. El que crec que et feia dubtar de si ho havies fet bé és que quan reanomenes un article, l'article "vell" (en aquest cas la teva pàgina de proves) no s'esborra sino que es converteix en una redirecció a l'article "nou". El que he fet és esborrar aquesta redirecció (com pots veure aquí) perquè la teva pàgina de proves no redirigeixi a l'article i la puguis tornar a fer servir. Per poder esborrar una pàgina, s'ha de demanar la seva eliminació a un administrador. Si compleix algun dels criteris de supressió ràpida ho pots fer posant el codi {{destrucció|posa aquí el criteri de supressió ràpida}} a l'article que vols esborrar. Si no en compleix cap ha de passar per una proposta d'eliminació.

Per cert a la Viquipèdia es treballa molt per aconseguir un punt de vista neutral sobre tots els temes, és per aquest motiu que es recomana als editors que no escriguin sobre temes als quals hi estiguin fortament lligats, ja que per molt que un s'hi esforci, és molt difícil mantenir un punt de vista més o menys objectiu sobre un tema al qual estem lligats. Personalment crec que tu estàs bastant lligat/da al festival. Tot i que trobo que està bastant neutralitzat l'article, he posat un avís de possible punt de vista no neutral perquè una altra persona s'ho miri i ho neutralitzi.

Moltes gràcies per editar a la Viquipèdia

gerardduenasparlem-ne 18:04, 22 feb 2015 (CET)[respon]

Incidències amb les referències[modifica]

Bones. He detectat diversos incidents que fan referència a les referències que has aportat, i les invaliden. La primera, és que no es poden usar fonts pròpies, caldria substituïr-la per la notícia de l'Ara. Els enllaços del Mercat de les Flors, Transversal i ACPDC que has afegit no diuen res del festival, per tant no son vàlides i caldria retirar-les. La d'Acieloabierto no s'aguanta gaire tampoc perquè només surt el nom del festival però res més, i les mencions no serveixen en aquest cas doncs Acieloabierto no té article i a més no sembla una font que compleixi els requisits. Donats els nombrosos defectes causats pel Viquipèdia:Conflicte d'interessos usuarifico l'article a Usuari:SismografOlot/Sismògraf, el festival que detecta el moviment, on podràs corregir amb calma els defectes i tornar-lo al principal, entretant deixo la versió del què de moment està justificat a Sismògraf (festival). --Panotxa (disc.) 06:37, 27 feb 2015 (CET)[respon]