Vés al contingut

Usuari Discussió:Susanna Benavent Benavent

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Susanna Benavent Benavent! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Docosong (disc.) 20:01, 17 feb 2022 (CET)[respon]

Bon dia. Per si és el cas, feis una ullada a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Gràcies per la vostra comprensió. Pau Cabot · Discussió 20:31, 18 gen 2024 (CET)[respon]
Bon dia Pau,
Moltes gràcies pel teu consell. És la meva primera col·laboració important a la vikipedia i no sabia que podria estar incurrint en un conflicte d'interessos.
Si no ho entés malament, he de publicar al meu perfil d'usuari la meua relació amb aquest article i explicar la bona fe d'aquesta col·laboració.
Salutacions, Susanna Susanna Benavent Benavent (disc.) 10:10, 21 gen 2024 (CET)[respon]
No havia llegit la teva resposta fins ara. Si has llegit VP:CI, veuràs que es recomana no editar articles en què tenguem relació directa, perquè acaben sent molt poc neutrals, tot i que la persona que l'ha escrit ni tan sols se n'hagi adonat. Aquest és clarament el cas de Paco Tortosa. Pau Cabot · Discussió 09:51, 27 gen 2024 (CET)[respon]
Hola Pau,
Moltes gràcies per la teua resposta. Entenc el que vols dir tot i que he pretès ser neutral. Què puc fer per evitar que es manifeste eixe conflicte d'interessos?
Gràcies 31.221.237.229 (discussió) 16:41, 27 gen 2024 (CET)[respon]
L'únic que havies de fer era no editar aquest article, però ara ja és tard. És per això que recomanam no editar articles amb CI, perquè no hi ha manera humana d'evitar que es manifesti. En aquest cas, segur que l'article hauria de ser manifestament més curt, menys laudatori i menys detallat. Això, suposant que el personatge fos admissible, que és un dubte que entenc que no va passar pel teu cap en cap moment i que segurament haguéssim tengut altres persones que no coneixem al biografiat. Pau Cabot · Discussió 19:31, 27 gen 2024 (CET)[respon]
Bona vesprada Pau,
Tens raó quan dius que no va passar pel meu cap que no fos admissible, però ara estic vegent que hi ha moltes més coses a tenir en compte de les que jo pensava. Admet que no he llegit tota la informació que ara veig que hi ha per a començar a editar i per això voldria saber si cal que lleve informació, o simplement he d'esperar que altres editors em digueu que he de fer.
Gràcies Susanna Benavent Benavent (disc.) 19:03, 29 gen 2024 (CET)[respon]