Usuari Discussió:Tallaferro/Laboratori:Municipis de la Catalunya Nord

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No se què he de posar perquè la paraula Altituds quedi a la part superior de la seva cel·la. Tallaferro 23:10 1 feb, 2005 (UTC)

També crec que quedaria bé que la taula no tingui marges excepte que la cel·la de la imatge tingui una linia ben fina tot voltant, però tampoc ho se fer! Tallaferro 23:12 1 feb, 2005 (UTC)

He canviat el codi HTML per el codi wiki més simple i manejable. Encara que sigui d'una manera un pél grollera, he fet que "AltituD2 quedi a la part superior de la cel·la. Hauries d'anar pensant sota quina llicència penges les imatges al servidor. Llull 07:48 2 feb, 2005 (UTC)
He posat la línia fina al voltant de la imatge però no m'agradava el resultat, de manera que a sota he posat un altre exemple en què la línia és al voltant del tot per veure què et semblava. Llull 07:54 2 feb, 2005 (UTC)
Ja he posat un nou enllaç a Viquiprojecte on s'hi podria començar a posar les fonts de dades per a fer servir i quines variables es vol posar en cada taula. Llull 08:01 2 feb, 2005 (UTC)
Tampoc és qüestió que m'agradi a mi només, segur que hi ha altra gent amb més bones idees. Tallaferro 12:03 2 feb, 2005 (UTC)
Com que farem servir plantilles (oi?) no té molta importància ara per què l'avantatge que té aquest mètode és que en qualsevol moment es pot canviar el disseny de totes les taules en conjunt. Per al cas he creat les plantilles de Taules de Catalunya Nord. I he creat la primera pàgina d'exemple a Banyuls de la Marenda Ja em diràs què. Llull 19:37 2 feb, 2005 (UTC)


Sí, tenia pensat fer servir plantilles (tot i que jo no se ni com es fan). A Banyuls de la Marenda la taula queda al centre, s'ha d'arreglar perquè quedi a la dreta no? El disseny de la taula ja m'agrada, a més si les podem canviar totes alhora més endavant...Hi voldria posar alguna informació més a la taula, com la longitud i la latitud, que les podem trobar per cada municipi a la pàgina de l'institut cartogràfic francès. Pel que fa a les imatges, no se sota quina llicència posar-les, GFDL o Domini Públic. Quines són les diferències més importants? Jo vull que tothom les pugui usar i modificar sempre que aquestes modificacions estiguin sota la mateixa llicència i hagin de citar la font (en aquest cas Viquipèdia).
GFDL, en aquest cas. 82.41.73.27 20:52 2 feb, 2005 (UTC)
Doncs jo veig la taula ben a la dreta. És molt ample, això sí. Si vols posar més informació no costa gens. Només cal crear més plantilles exactament iguals que les actuals i en el cas que en algun municipi no es trobi la informació simplement s'omet la plantilla. Vaig a crear-ne per la longitud i la latitud. Si vols més coses digues-les. Per la llicència que vols crec que el que més s'hi escau és la GFDL (pq és lliure i obliga a citar la font). Llull 21:08 2 feb, 2005 (UTC)

M'han deixat això a la meva pàgina de discussió, potser et fa servei, Llull, ja que jo encara no hi entenc massa sobre això de les plantilles:

Si fas servir una plantilla del tipus que estic fent servir a Template:Taula d'estat per Suècia

{Nom de la plantilla| |{{{nom_original}}} |}

Despres només has de fer {Nom de la plantilla| |nom_original=El nom que sigui| |}

Ja que tot just estas fent els mapes ... potser t'interessa. A mi m'agrada perque queda més clar i és més fàcil fer canvis generals. En fi, sort!

Tallaferro 12:00 3 feb, 2005 (UTC)


Alguna cosa devem estar fent malament perquè continuo veient la taula de Banyuls de la Marenda al centre de la pàgina. La resta de plantilles de tota la Viquipèdia les veig bé. Faig servir Firefox. No se pas què deu passar. Tallaferro 17:10 3 feb, 2005 (UTC)

Sembla que eliminant una mica de codi de la plantilla l'aspecte no canvia gens, però ara si que ho veig a la dreta. (Si algú veu que té un aspecte estrany que ho digui). Ja he aplicat la plantilla a Perpinyà i queda molt bé. Demà em dedicaré a penjar tots els mapes que he anat fent. Hi ha alguna manera de penjar moltes imatges en una sola carrega? I una manera ràpida de posar la llicència totes de cop? Tallaferro 23:15 3 feb, 2005 (UTC)

Recomano no fer servir plantilles del tipus que se t'ha recomanat. Amb aquest model cal afegir sempre cada una de les variables que s'inclouen o sinó no surt bé. A més, si es volgués fer un canvi d'afegir o eliminar alguna cosa hi hauria un termini (mentre es modifiquen una a una totes les taules) en què no es veuries bé. És més senzill d'aquest amanera com ho tenim ara. Això de què ara ho vegis a la dreta sincerment no ho entenc ja que no has canviat cap part del codi que ho manés. Jo ho segueixo veient igual a la dreta. Un cop vaig llegir que una manera de pujar moltes imatges d'una sola càrrega era carregar un .zip a commons.wikipedia.org i que un robot les descomprimiria. Suposo però que després cal enllaçar-les una a una i posar-hi la llicència, de manera que no veig el guany. Si el que vols és posar la llicència de manera fàcil, no has d'editar les imatges, simplement escriu {{GFDL}} (la llicència que volies, oi?) a la casella de càrrega de sota l'enllaç, i es posarà automaticament. Cal que indiquis però també la procedènca, que l'has feta tu. Amb un copypaste prefabricat n'hi ha prou. Llull 07:51 4 feb, 2005 (UTC)


Respecte als problemes que deies, de l'altre tipus de platnilla hi han unes quantes solucions:

  • "cal afegir sempre cada una de les variables que s'inclouen o sinó no surt bé" -> Cert, però podem posar-hi caracters com ara - o deixar-la en blanc, tant República Popular de la Xina com Estats Units fan servir els 2 sistemes.
  • "si es volgués fer un canvi d'afegir o eliminar alguna cosa hi hauria un termini" -> això es pot canviar simplement fent primer el canvi a totes les taules, afegint la variable=valor que calgui i despres fer el canvi a la plantilla.

Ja he acabat l'article sobre el Viquiprojecte, potser convindria continuar la discussió allà. Tallaferro 14:53 4 feb, 2005 (UTC)