Vés al contingut

Usuari Discussió:Tallaferro

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He tornat a canviar el contingut de l'Escala segons els estàndards registrats a Viquipèdia:Viquiprojecte Municipis de Catalunya. Si us plau, respecta'ls. Llull 06:30 26 gen, 2005 (UTC)

Si fas servir una plantilla del tipus que estic fent servir a Template:Taula d'estat per Suècia

{Nom de la plantilla| |{{{nom_original}}} |}

Despres només has de fer {Nom de la plantilla| |nom_original=El nom que sigui| |}

Ja que tot just estas fent els mapes ... potser t'interessa. A mi m'agrada perque queda més clar i és més fàcil fer canvis generals. En fi, sort!

Un cop de ma?[modifica]

Ei, em vaig descuidar de firmar ahir quan et vaig penjar el comentari, si vols un cop de mà, fins on arriven les meves possibilitats, aqui em tens ... --Aseques 11:01 4 feb, 2005 (UTC)

Noms d'imatges[modifica]

He estat creant els articles del municipis de l'Alta Cerdanya, però em trobo que algunes imatges de localització tenen malament el nom i no entren a la plantilla. Són:

  • Font-Romeu -> Font-romeu, Odelló i Vià
  • la Tor de Carol -> la Tor de Querol
  • Palau de la Cerdanya -> Palau de Cerdanya
  • Sagallosa -> Sallagosa
  • Éguet -> Èguet
  • Osseja -> Oceja

Imagino que s'hauran de carregar de nou i esborrar les velles.--VRiullop 11:27 22 ago, 2005 (UTC)

Ei, benvingut de nou. Vist el canvi de Rià i Cirac ara m'he enrecordat d'aquesta vella història dels noms de les imatges. Bé, ho vam solucionar creant la plantilla Template:tauCatNCap2 per afegir en un nou paràmetre el nom de la imatge. Salutacions. --VRiullop (parlem-ne) 15:08, 4 feb 2006 (UTC)

Viquiprojecte CatNord[modifica]

A mi em sembla bé. És més informació i és fàcil d'incloure. Ho poso a Viquipèdia Discussió:Viquiprojecte Municipis de la Catalunya Nord. En aquests moments l'usuari SMP és el més actiu en el viquiprojecte.--VRiullop (parlem-ne) 18:17, 4 feb 2006 (UTC)

Eiii[modifica]

Ei Ber... que he vist el teu rastre! Hem de nodrir molt tots els assumptes relacionats amb Girona. Ens veiem ara.
Vilallonga 19:26 11 feb 2006

Misto[modifica]

eis m'agrada que algú mes s'hagi interesat per la pag de girona pero a la commons kom es fa per votar??--Misto (discussió...) 13:06, 16 feb 2006 (UTC)

Et persegueixo...[modifica]

Bombarda la Serafina!!!

Et persegueixo!!!

Vilallonga 13:43, 19 feb 2006 (UTC)

Mapes Denominacions d'Origen[modifica]

Si no vaig errat, tu vas fer els mapes de la Catalunya Nord, oi? He fet una petició a Viquipèdia:Petició d'imatges ja que aniria bé uns mapes de les diferents denominacions d'origen, o AOC en el cas francès.--VRiullop (parlem-ne) 19:44, 7 mar 2006 (UTC)

mapes cat nord, vallespir, morellàs[modifica]

hola, he fet l'esborrany de Morellàs i falta la imatge. COm que les has posat totes tu, aquesta te la deixo per posar...


Mapes de la Catalunya Nord[modifica]

Estic molt interessat en les bases cartogràfiques de la Catalunya Nord. Pels mapes que fas veig que n'has de tenir. Et pots posar en contacte amb mi (marcbel arroba softcatala.org)? M'agradaria comentar-te unes quantes coses.

Gràcies

--Marcbel 12:47, 27 jun 2006 (UTC)

He vist que has respost a la meva pàgina de discussió. Malauradament no puc consultar gaire la viquipedia. Per això et torno a demanar si ho podem fer millor per correu electrònic (marcbel arroba softcatala.org). Si no, podem estar mesos. M'agradaria saber on vas aconseguir la informació i veure si podem aconseguir d'alguna manera en vectorial georeferenciat. Ara mateix hi ha això: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/21654 . Aquest mapa podria ser aprofitat després per a la Viquipedia (global, territoris, regions i municipis).


Tinc els municipis de la Catalunya Nord en format vectorial georeferenciat. Si t'interessa (o a algú altre), escriu-me (marcbel (a) softcatala.org). Es podrien fer el mapes amb una qualitat molt superior.

Jo he fet això:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/23861

--Marcbel 12:26, 17 ag 2006 (UTC)

Ei Ber***!

Gràcies per donar-me un cop de mà amb Girona. Encara que estigui de vacances, m'ha sortit una feina important i em sembla que no podré acabar l'apartat d'història aviat... A veure si aquest estiu l'enllestim d'una vegada!

Vilallonga 06:55, 2 jul 2006 (UTC)

Ber***, que l'euromed no arriba a Girona! Demà aniré a fer fotos a l'estació i les penjaré. Vilallonga 20:51, 2 jul 2006 (UTC)
Bon deia Xinxola!
Ja he anat a fer les fotos i les he posades al commons i a la pàgina de Girona del commons. A l'article he canviat l'euromed i he definit els llocs d'interès. Estan desordenats, no tenen text i no tenen imatges. Mira a veure què hi pots fer, que jo ara he d'anar a fer altres coses.
Fins ara,
Vilallonga 10:03, 3 jul 2006 (UTC)
Fes-lo amb l'excel o succedanis. Jo els faig així. Vilallonga 13:04, 3 jul 2006 (UTC)

Hola somriure, sigueu benvinguts a la Viquipèdia;

Estem encantats que us hàgiu decidit a col·laborar-hi i ens agradaria que continuéssiu fent-hi aportacions tan valuoses com la que heu fet a Escola Universitària d'Enginyeria Industrial de Terrassa. Tot i així, amb la vostra col·laboració, podem aconseguir que la Viquipèdia encara sigui millor. A continuació un bot us donarà un quants consells per tal que els vostres futurs articles us surtin encara més bé:

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 754.085 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Us pregaríem que corregíssiu aquests petits problemes a l'article Escola Universitària d'Enginyeria Industrial de Terrassa per tal d'aconseguir que tots els articles de la Viquipèdia segueixin un estil comú votat per la comunitat i descrit a Viquipèdia:Llibre d'estil. Gràcies per la vostra atenció i endavant!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 16:19, 14 ag 2007 (CEST)

Salutations[modifica]

Bonjour Monsieur!

Bienvenu à nouveau chez les viquipédiens.

C'est moi, B.

À bientôt,

Tanguy 13:50, 15 ag 2007 (CEST)

Thanks, but I'm free too. Like you. Tanguy 13:59, 15 ag 2007 (CEST)
És que a la viqui hi ha una plaga de robots. Només se t'ha de veure... Per cert, t'has posat una foto a la pàgina d'usuari on surts molt afavorit :D
Tanguy 14:02, 15 ag 2007 (CEST)

Avis automàtic per robot a Usuari Discussió:Tanguy[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Un robot ha detectat que no heu signat els comentaris que heu fet a Usuari Discussió:Tanguy. Per tal de facilitar la feina als altres usuaris i perquè sigui més fàcil saber qui ha escrit un comentari en una plana de discussió, us pregariem que usesiu el codi --~~~~ (o el botó de la barra d'edició) al final de les discussions en què col·laboreu. Fer això, farà que aparegui automàticament el vostre nom d'usuari o la vostra IP així com la data en què heu desat la pàgina. Trobaréu més informació a Viquipèdia:Signeu els vostres comentaris. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 13:57, 15 ag 2007 (CEST)

Jornades de Programari Lliure[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


--Jordicollcosta (discussió) 13:48, 23 ago 2007 (CEST)[respon]

Benvolgut/uda, acabo d'iniciar el Viquiprojecte Girona amb l'objectiu de tenir un espai on resumir tots els articles que falten i que cal millorar relacionats amb la nostra ciutat. Com que llueixes la plantilla de Girona a la teva pàgina d'usuari he pensat que et podria interessar apuntar-t'hi. Sense compromís! Gràcies. --Arnaugir 11:53, 8 gen 2011 (CET)[respon]

Bon dia, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 09:44, 28 març 2013 (CET)[respon]

Viquitrobada a Girona[modifica]

Bones, a la teva pàgina d'usuari diu que ets de Girona. T'informo que aquest cap de setmana fem una viquitrobada a la Biblioteca Carles Rahola. Aquí tens tota la informació, per si et vols passar. Salutacions! --Kippelboy (disc.) 16:35, 11 nov 2015 (CET)[respon]