Usuari Discussió:TxeroKi

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Taula Estat[modifica]

Hola, he vist que tot just acaves de fer la taula d'estat de Panamà, des de fa una semana que vaig fixarme com ho feien a la wiki anglesa (si més no per alguns països), es el cas de Suècia o d'Austràlia. Es crea una plantilla amb tot el que calgui, i despres només hem de omplir els camps que calguin:

{{Taula d'estat|

nom_comu=Suècia|

nom_original=Konungariket Sverige|

imatge_bandera=Flag of Sweden.png|

idiomes_oficials=Cap2|

...

}}

A més t'estalvies de carregar les imatges, només has de saber el nom que tenen als commons i l'escrius aqui, una mica més d'info aqui: Template_Discussió:Taula_d'estat o a la meva pàgina d'usuari --Aseques 17:03 2 feb, 2005 (UTC)

Efemèrides[modifica]

No podem sobrecarregar la portada amb tot el que voldríem. Per estandardització les efemèrides diàries només tenen una imatge i cinc fets. Si se n'afegeixen de nous caldrà eliminar-ne d'altres de menys rellevants. Llull 11:13 2 mar, 2005 (UTC)

Wikiprojecte:Països[modifica]

Ei, si no vols haver de fer tota la taula a mà (o copiant-la de la wiki castellana), ací [1] tens una plantilla feta per l'Aseques que deixa tot el codi molt més net, i a més, té la virtut que és estandaritzada i tots els països queden igual.80.58.35.237

Tai txi txuan[modifica]

Hola :-) t'he posat la plantilla d'inacabat a Tai txi txuan, ja que veig que encara hi has deixat text en anglès i suposo que encara hi vas treballant... Quan estiguis ja el treuràs. Per cert, molt bona feina amb el diamant !! joanjoc 18:05 3 mar, 2005 (UTC)


Categories[modifica]

Hola una altra vegada :-) Aniria molt bé que al traduir articles et fixessis amb les categories que porten... les categories no coincideixen d'una viquipèdia a una altra, i cal adaptar-les una mica... Normalment no es crea una categoria si només ha de contenir un article... Més informació aquí; Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització. Gràcies i a reveure !! joanjoc 19:08 8 mar, 2005 (UTC)

Hola, quan facis comentaris a altres viquipedistes, cal que els facis a la seva pàgina de discussió i no a la pàgina d'usuari. Així veuran un missatge de que algú els ha deixat un comentari a la seva discussió :-)
Respecte al que em demanaves; Pots veure les categories que existeixen aquí; Especial:Categories. Si no veus clar això de les categories, pots crear l'article sense categories, i algú altre ja les hi posarà :-) Si hi poses categories i al previsualitzar l'article, veus que estan en vermell, és que les categories escollides no existeixen. Si veus que tot i no existir contenen altres articles, segurament és una bona elecció. Però si veus que no contenen cap altre article, segurament se'n pot trobar una de millor on classificar l'article.
En quant a la segona pregunta, existeix una pàgina amb tots els articles; Especial:Allpages I a vegades el cercador et pot anar bé per a torbar una pàgina amb ortografia difícil. O pots buscar en articles relacionats per exemple per saber exactament com s'anomena la pàgina de Bòsnia, pots anar a la pàgina d'Europa i buscar l'enllaç. Endavant amb les edicions !! joanjoc 16:46 9 mar, 2005 (UTC)

Imatges[modifica]

Hola, recorda que a les imatges, a més d'incloure d'on provenen, has d'informar de la llicència que tenen (domini públic , GFDL, ...). gràcies :-) joanjoc 15:18 13 abr, 2005 (UTC)

Hola una altra vegada :-) He esborrat la imatge de Sant jordi que havies pujat des de la commons, ja que els arxius de la commons, es poden usar directament, sense haver de tornar-los a carregar a la Viquipèdia catalana. Senzillament crees un enllaç amb el nom de la imatge de la commons i ja es veu a la nostra Viquipèdia :-) joanjoc 14:56 22 abr, 2005 (UTC)

Has tornat a penjar imatges sense indicar-ne la llicència. Recorda que és una condició sine qua non per no eliminar-la.

Imatge:Baixada de torxes.jpg[modifica]

He vist que has carregat ací Imatge:Baixada de torxes.jpg sense especificar la llicència d'ús. Has d'esmentar la llicència lliure que vols. Tens més informació en Viquipèdia:Política d'ús d'imatges, i hi he posat la plantilla Template:Llicència desconeguda que la podràs substituir per la plantilla adient.

Per altra banda, et recomane que per a carregar imatges ho faces a WikiCommons, ja que els fitxers d'aquest projecte es poden compartir per les viquipèdies en totes les llengües. T'importaria gaire carregar-lo de nou allà? Així proves i pots aprendre un poc sobre Commons. Tens l'article Ajuda:Càrrega de fitxers a WikiCommons per si vols més informació. Gràcies per endavant, i salutacions. --Joanot Martorell 09:36 7 oct, 2005 (UTC)

=Viquipedistes Catalans[modifica]

Hola. He retocat força la pàgina dels viquipedistes catalans.
Viquipèdia:Viquipedistes/Catalunya
El teu nom d’usuari, que ja estava inscrit, no l’he pogut identificar amb el de cap comarca, per la qual cosa resta a la part final de la plana, dins de l’apartat històric de “territoris” .
Si pots posa’l a la comarca que creguis que és la teva (residència, naixement...) respectant l’orde d’antiguitat.
Per comprobar-lo només has de substituïr la paraula usuari per el teu “malnom” o “àlies” al següent enllaç:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Contributions/usuari

Ho pots fer clickant-lo i després retocant-ho a la barra d’adreces del navegador i fer enter.
Podràs anar retrocedint fins a la primera de les teves edicions/contribucions, i mirar la data de la primera d'elles, que és l'unica dada objectiva d'antiguitat (que ha estat el criteri de prelació, enlloc de l'alfabètic).
Si clickes al nom una comarca amb contingut (en blau) podràs veure que a més del “malnom” hi he posat la data de la primera contribució dels noms d'usuari que ja he traspassat, més totes le seves contribucions.
Espero que t’animi’s a inscriure’t.
Si tens qualsevol dubte m'escriu aquí Usuari Discussió:Tonipares Salutacions --Tonipares 00:56, 28 des 2005 (UTC)

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 19:27, 30 nov 2009 (CET)[respon]

retorn[modifica]

a veure si tornes a contribuir com abans, si no saps on, et deixaré "suggeriments" hehe --barcelona (disc.) 10:16, 10 feb 2010 (CET)[respon]

Daga[modifica]

He buscat "dagada" als diccionaris i no he trobat res. "Dagades" ni ho havia sentit mai, ni tampoc no ho havia llegit. "Punyalada" sí que existeix i té una gran tradició. (De bon rotllo) , calia el canvi ? Ja veus que he respectat la teva modificació. Cordialment.--Roger Liart (disc.) 17:13, 17 nov 2010 (CET)[respon]

De daga dagada, de coltell coltellada, de punyal punyalada i ganivet ganivetada. Cordialment.--Usuari:TxeroKi (disc.) 13:43, 04 Jun 2014 (CET)

Board elections 2011[modifica]

Hola TxeroKi,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 24 de novembre no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 14. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:35, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Bernard Baruch[modifica]

Hola TxeroKi,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Bernard Baruch. --Anskar (disc.) 14:11, 16 abr 2013 (CEST)[respon]

Manquen referències a Alex Honnold[modifica]

Hola TxeroKi,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Alex Honnold. --Bestiasonica: enraonem? 16:56, 20 feb 2014 (CET)[respon]