Usuari Discussió:Vinals/Arxiu1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ciutat Vella de Barcelona

el Call[modifica]

El Call és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu el Gòtic de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

Sant Just i Pastor[modifica]

Sant Just i Pastor és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu el Gòtic de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

Santa Maria del Pi[modifica]

El Barri del Pi o Santa Maria del Pi és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu el Gòtic de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

la Catedral[modifica]

La Catedral és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu el Gòtic de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

Santa Anna[modifica]

Santa Anna és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu el Gòtic de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

la Mercè[modifica]

La Mercè és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu el Gòtic de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

el Palau[modifica]

El Palau és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu el Gòtic de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera[modifica]

Sant Pere[modifica]

Sant Pere és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

Santa Caterina[modifica]

Santa Caterina és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

Sant Agustí[modifica]

Sant Agustí és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

La Ribera[modifica]

La Ribera és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

El Born[modifica]

El Born és un dels barris en que s'ha dividit tradicionalment l'actual barri administratiu de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona, del districte de Ciutat Vella.

Sovint és utilitzat com a sinònim del barri de la Ribera, però tradicionalment hom ha subdividit el barri de la Ribera en dos sectors, el del Born i el de XXXXX.

== La Barceloneta