Usuari Discussió:Opalenzuela

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Encantat de col·laborar[modifica]

Salutacions a qui em llegeixi!

Només vull fer una breu presentació i explicar què em porta a invertir temps aqui... Ja fa uns anys que vaig obrir una web (Sphoera) amb l'objectiu de trobar col·laborador i publicar articles sobre informàtica. La web es troba en marxa però ni rep les visites que esperava, ni s'ha ofert ningú a publicar-hi res. Com que alguns dels articles em va costar bastant acabar-los i recollir tota la informació, m'ha semblat que tothom en treurà més profit publicats en la Viquipèdia, així que (els que calgui) els traduiré a català, i d'altres els completaré i els aniré penjant.

Ets l'Oriol?[modifica]

Ets l'Oriol Palenzuela? Jo sóc el Pere Martínez de Terrassa, saps qui vull dir no? Pmmollet(Parlem-ne) 12:07, 14 mar 2006 (UTC)

Si, noi![modifica]

Si, noi.... ves per on en quins móns de déu ens hem de trobar!! Ja veus... m'ha fet gràcia afegir-m'hi. Vaig començar a editar articles de forma anònima i al final vaig decidir donar-me d'alta. Al veure que s'havien sol·licitat algunes definicions del camp de la informàtica em va semblar que era el moment...

Vinga doncs, ens veiem per aqui! --Oriol 07:47, 15 mar 2006 (UTC)


Si et poses a pàgines recents, a sota d' "eines" (a l'esquerra) hi apareixen uns enllaços on hi diu "rss" i "atom".

I hi ha alguna manera de configurar-ho aixo?? no vull baixar-me tot el contingut cada vegada... Gràcies, siguis qui siguis!!


Proposta d'esborrat de la pàgina Broc[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Broc», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Manu bcn 18:33, 11 febr 2007 (CET)

Pàgines orfes[modifica]

[[{{{1}}}]] és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)[respon]

  • Seymour Cray
  • PuTTY

Jordi Coll Costa 13:14, 9 març 2007 (CET)[respon]

PuTTY és enllaçat però no surt[modifica]

És enllaçat des del portal de Programari lliure, però no apareix a la llista de "Què hi enllaça". No sé perquè.

Al portal Programri lliure no hi és l'enllaç PuTTY. i segons l'historial no hi ha sigut mai sembla ser. --Jordicollcosta (discussió) 14:26, 28 juny 2007 (CEST)[respon]

Portal Finlàndia[modifica]

Hola, Oriol!

M'alegra saber que t'apuntes per col.laborar en el portal de Finlàndia, tot i que ja portaves temps col.laboran. Jo també he estat bastant ocupat i porto uns mesos que no he fet res...però bueno mica en mica s'omple la pica, o això diuen. No són gaires el que volen participar en un portal d'un pais com Finlàndia per no dir ningú, així doncs, sigues benvingut :). Jo mai he estat a Finlàndia però és una de les zones que m'agradan més d'Europa, i per això vaig començar el portal, ja que era dels temes que més em motivaba per editar.

Fins aviat! :) Antentament, --Roihem (discussió) 00:07, 7 febrer 2008 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina MD5[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «MD5», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Jordicollcosta (discussió) 09:00, 2 març 2008 (CET)[respon]

Ets informàtic? T'interessarà potser...[modifica]

Hola Opalenzuela

Llegeixo que ets informàtic. He estat escrivint alguns articles sobre microprocessadors. Si vols pots pegar-hi un cop d'ull i a veure que et semblen:

Intel 8088, Intel 80286, Intel 80386, Intel 80486, AMD Am386 i AMD Am486.

Salut! --Lallistaderaimon (discussió) 20:44, 4 maig 2008 (CEST)[respon]

Deià[modifica]

Hola!

Estic fent un projecte, i és que el poble de Deià (Mallorca) tengui un article en el màxim possible de wikipèdies, encara que sigui curtet. Jo l'he fet en totes les llengües que mínimament domin, però ara he de demanar ajuda a altres companys. Tu la podries fer en finès?

Per favor, digues-me coses, t'estaré molt agraït,

Lluís--Leardeia (discussió) 01:58, 7 maig 2008 (CEST)[respon]

Encara en tinc per un parell de mesos...[modifica]

Doncs durant un parell de mesos més no podré col·laborar amb la Viquipèdia, fins que hagi acabat amb els exàmens i el Projecte. Espero que no corri massa pressa, miraré de tornar tan aviat possible!

Hola Opalenzuela

Primerament esperar que t'hagin anat molt bé els exàmens. Sobre el tema dels processadors, jo soc partidari de seguir el model de la Viquipèdia anglesa,això es, crear una categoria de processadors Intel i una altra d'AMD, amb unes timeline a on l'usuari pugui anar navegant entre els diferents processadors d'Intel, AMD, Cyrix, VIA... Jo potser crec que la referència a si es "clònic" o no s'ha de fer a l'article.

No obstant, aquesta es la meva idea. No se que et sembla, ja em diràs el que. Crec que en aquests dies en trauré algun de nou relacionat en aquesta materia.

Salut! --Lallistaderaimon (discussió) 19:14, 5 jul 2008 (CEST)[respon]

de nou actiu[modifica]

celebro veure't de nou per aquí, potser hauries d'actualitzar la pàgina d'usuari hehee, si vols feina ja saps --barcelona (disc.) 09:06, 29 set 2009 (CEST)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 13:28, 5 des 2009 (CET)[respon]