Viquipèdia:Avaluació d'articles/Accident del transbordador espacial Challenger

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Accident del transbordador espacial Challenger[modifica]

El 28 de gener del 1986, el transbordador espacial Challenger es desintegrà 73 segons després d'enlairar-se del Centre Espacial Kennedy. El desastre s'endugué la vida dels set tripulants i posà fi per sempre més a la creença que es podria convertir el viatge espacial en quelcom de rutinari gràcies al transbordador.

Vaig començar amb la intenció de fer simplement un esborrany sobre el motor principal del transbordador espacial, i entre pitos i flautes he acabat aquí. S'han creat molts articles complementaris, incloent-hi els tripulants, els elements principals del transbordador, conceptes d'astronàutica relacionats, etc. M'agradaria que aquest fos un article destacat a temps per ser l'article de la portada pel proper 28 de gener, en homenatge a l'orbitador i la seva tripulació.

Moltes gràcies per la vostra avaluació i els vostres comentaris. – Leptictidium (auderiense) 23:28, 24 des 2009 (CET)[respon]

Una traducció perfecta.--Ssola (disc.) 11:47, 7 gen 2010 (CET)[respon]
Moltes gràcies. Ara vaig a presentar-lo. – Leptictidium (auderiense) 21:23, 7 gen 2010 (CET)[respon]


Una consulta de la base de dades ha revelat que els tres articles més importants relacionats amb aquest article que manquen a la Viquipèdia en català són els següents:

Projecte Teacher in Space-Accident del transbordador espacial Columbia-Explosió

Si us plau, considereu la possibilitat de crear aquests articles per complementar l'article en avaluació. Això contribuirà a fer més completa la Viquipèdia. Gràcies. – EVA (bot) missatges aquí; aquesta funcionalitat està en fase de proves, és possible que els articles proposats no estiguin directament relacionats amb l'article.