Viquipèdia:Avaluació d'articles/Eleccions presidencials dels Estats Units de 1792

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Eleccions presidencials dels Estats Units de 1792[modifica]

Eleccions presidencials dels Estats Units de 1792 (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Presento aquest article breu a article bo. Ha estat traduït de la versió anglesa encara que hi he afegit més informació. Els dubtes que tinc són si les dades de vot popular, que són irrellevants i poc fiables en aquella època ja que la majoria d'estats no tenien votacions a president, les hauria de posar a l'article i si estaria bé desglossar estat per estat el nom de cada un dels 135 delegats i quin va ser el sentit del seu vot o si això es considera superflu per l'article. Espero els vostres comentaris. Gràcies. --Arnaurs (disc.) 15:54, 12 maig 2020 (CEST)

Hola. Efectivament, desglossar els delegats i el seu sentit de vot em sembla un nivell de detall innecessari. Per altra banda, mantindria les dades de vot popular. Veig que hi ha dues referències: cadascuna sosté una part de les dades, o les dues referències sostenen exactament les mateixes dades?—Leptictidium (digui) 15:14, 25 jul 2020 (CEST)
Bon dia @Leptictidium:. En una de les referències hi surt el total de vots mentre que a l'altra s'hi poden consultar els vots que va obtenir cada delegats dels Estats de què es tenen dades. El problema amb aquesta darrera pàgina és que no hi ha un total de vots sinó que estan desglossats per delegats per cada Estat; per la qual cosa no sé si els totals són idèntics. Arnaurs (disc.) 12:29, 15 ago 2020 (CEST)
Com que la taula en qüestió només enumera els totals, i no els desglossa per estat, jo eliminaria la segona refe.—Leptictidium (digui) 12:32, 15 ago 2020 (CEST)
D'acord @Leptictidium:, em sembla bé, creus que ja estaria llest per enviar-lo a votació? Arnaurs (disc.) 13:09, 15 ago 2020 (CEST)
Per mi, endavant.—Leptictidium (digui) 13:11, 15 ago 2020 (CEST)