Vés al contingut

Viquipèdia:Avaluació d'articles/Elements del període 1

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Elements del període 1[modifica]

Últimament la meva vida laboral i personal no em deixen gaire temps per escriure o traduir articles de qualitat, espero que aquesta traducció d'un article bo anglès pugui resultar útil, tanmateix. L'objectiu és que aquí també sigui un article bo, i que serveixi de model per futurs articles bons propis sobre elements químics, no traduïts d'altres llengües. Té una millora respecte a l'original anglès en què té una imatge representativa de cadascun dels elements d'aquest període.

He fet una "passada" ràpida i el que he vist, m'ha semblat bé. He canviat "recorrent" per "recurrent" i "ompliment" per "omplert" (??). Reverteix si l'he vessada.--Peer (disc.) 20:49, 27 nov 2009 (CET)[respon]
Ben vist, això de "recurrent". He tornat a canviar lo de "ompliment" perquè el Termcat acredita l'existència d'aquest mot i crec que té un significat diferent al de "omplert". – Leptictidium (auderiense) 20:55, 27 nov 2009 (CET)[respon]

Gràcies. – Leptictidium (auderiense) 20:52, 20 nov 2009 (CET)[respon]
Una consulta de la base de dades ha revelat que els tres articles més importants relacionats amb aquest article que manquen a la Viquipèdia en català són els següents:

Compost iònic-Espectre atòmic-Criogènia

Si us plau, considereu la possibilitat de crear aquests articles per complementar l'article en avaluació. Això contribuirà a fer més completa la Viquipèdia. Gràcies. – EVA (bot) missatges aquí; aquesta funcionalitat està en fase de proves, és possible que els articles proposats no estiguin directament relacionats amb l'article.