Viquipèdia:Avaluació d'articles/Tecnologies de la Informació i la Comunicació

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tecnologies de la Informació i la Comunicació[modifica]

Aquest és un dels 1.000 articles fonamentals. És sobretot un recull de les tecnologies, agrupades en xarxes, terminals i serveis, cosa que ha fet que en sortís un article prou llarg, i encara ho podria ser més! Espero haver tocat tots els temes, i si me n'he deixat cap, doncs m'hi posaré. He creat uns quants articles relacionats, i uns pocs més encara estan en elaboració, de manera que no quedin vermells en la seva lectura, que espero trobeu interessant i d'actualitat. Té una petita tendència a semblar un informe, però és que la majoria d'informació ve d'informes diversos com podeu veure per les referències. Només una petició: la millora de les taules, si algú les pot fer més atractives, ho agrairé.--Pallares (disc.) 10:33, 6 ago 2009 (CEST)[respon]


Una consulta de la base de dades ha revelat que els tres articles més importants relacionats amb aquest article que manquen a la Viquipèdia en català són els següents:

  1. ScamFet Fet!
  2. Recerca i desenvolupamentFet Fet!
  3. Fòrum Econòmic MundialFet Fet!

Si us plau, considereu la possibilitat de crear aquests articles per complementar l'article en avaluació. Això contribuirà a fer més completa la Viquipèdia. Gràcies. – EVA (bot) missatges aquí; aquesta funcionalitat està en fase de proves, és possible que els articles proposats no estiguin directament relacionats amb l'article.