Viquipèdia:La taverna/General/Arxius/2006/05

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Terrassa de maig[modifica]

A la secció general de la Taverna són benvingudes les participacions sobre afers de la Viquipèdia en general que no troben lloc a les seccions definides. Actualment es mostren les converses del mes d'abril, però si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-lo a l'arxiu de la secció general per a copiar-lo sencer i portar-lo ací, inserint-lo al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Actualitza | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de maig del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

30.000 articles[modifica]

Ja hem arribat als 30.000 articles. Hem fet en aquest últim mig any la mateixa quantitat de feina que tot l'any sencer anterior. Felicitats a tots ;) Llull · (vostè dirà) 17:48, 6 mai 2006 (UTC)

Felicitats a tots, si senyor.--Felato 17:50, 6 mai 2006 (UTC)
Felicitats, ja en queden menys pels 50.000 :D Toniher 03:46, 7 mai 2006 (UTC)

Moltes felicitats, sóu gent constant. Algú es va quedar amb quin va ser l'article número 30.000?

Lunitari. Llull · (vostè dirà) 11:25, 7 mai 2006 (UTC)
He fet una Viquipèdia:Viquibola per a cel·lebrar-ho :-) --Joanjoc (discussió) 11:43, 7 mai 2006 (UTC)
Per què es vegi en el requadre, l'has de pujar amb un nom concret, però el codi està posat de tal manera, que no sé pas com ha de ser aquest nom, si es wiki.png, wiki-ca.png o com. Ni idea. Llull · (vostè dirà) 12:01, 7 mai 2006 (UTC)
Ostres, és un article una mica extrany però que de qualsevol forma demostra que cada vegada abarquem un ventall més ampli d'articles (una mica com el número un milió de la viqui anglesa que anava sobre una estació de tren concreta a Escòcia). Moltes felicitats a tots!!--SMP (missatges) 12:58, 8 mai 2006 (UTC)

Vilaweb en parla en portada: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=1873437 Llull · (vostè dirà) 17:47, 8 mai 2006 (UTC)

  • Felicitacions de la Galipedia per haver arribat a els 30.000 articles. Aprofito per a dir-vos que recentment ha estat triat un administrador gallec en Commons, podeu contar amb nosaltres allí. Salutacions. --Prevert 09:52, 9 mai 2006 (UTC)

Canvi de la Viquibola en festivitats[modifica]

He vist per allà dalt un cometari sobre el canvi de la Viquibola segons les festivitats. Doncs ho vam pensar jo i Martorell i s'ha fet una lista de festivitats que es podrien remarcar ací però el que pasa és que encara no se n'ha fet cap dibuix i necessitem a gent amb creativitat per a dibuixar i completar totes les festivitats. Jo en puc fer algunes però les que no calguen molt de dibuix propiament dit. Hi ha algú que en puga fer? --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:28, 7 mai 2006 (UTC)

Com a demostració he fet la Viquibola de les Festes de la Magdalena de Castelló de la Plana. veieu-ho ací. En faré algun més. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 14:43, 7 mai 2006 (UTC)
Jo també n'he fet algunes. He intentat posar una corona a sobre la Viquibola per als Reis, però no me n'he sortit. :p Llull · (vostè dirà) 17:49, 8 mai 2006 (UTC)
N'he fet una per al dia de reis però un poc diferent del que volia Llull però crec que valdrà. Per cert, Llull intenta fer el de Sant Jordi a la amplada de la Viquibola normal que crec que quan la posem se n'eixirà. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:11, 8 mai 2006 (UTC)
No me'n surto gaire fent servir aquests programes. A la pàgina de la imatge ja explico amb quines subimatges ho he montat. Si algú creu que ho pot millorar, ja ho sap. Llull · (vostè dirà) 18:20, 8 mai 2006 (UTC)

Els Pokémon[modifica]

Hola, he tornat després d'un temps "sabàtic", com va? El cas és que he vist que s'han creat molts articles del Pokémon quasi bé buits o que no concorden en format ni en estil amb els articles ja més acabats com Bulbasaur o Charizard. Per tal de fer que tots els articles sobre els Pokémon tinguin el mateix estil, demano el vostre voluntariat per a ajudar a completar els articles "buits" ja mencionats - es tracta d'agafar com a model un article com Ivysaur i, copiant-ne el patró, adaptar-lo al Pokémon que estiguem fent. Us deixo una llista dels Pokémon que cal millorar i adaptar perquè, si voleu, pogueu anar fent. No cal ni que carregueu les imatges, ja us les carrego jo.

Les imatges estan carregades com a Image:Pokémonenquestió.jpg Gràcies. -- Leptictidium 06:39, 17 mai 2006 (UTC)

Nou traductor!![modifica]

Hola a tothom,

Només volia fer-vos avinent que segons publica Vilaweb [1], des d'avui està disponible un nou sistema de traducció automàtica en línia per al català, l'èuscar, el gallec i espanyol que ha estat desenvolupat per diferents universitats de l'estat. Sempre és bo disposar d'una altra eina a fi i efecte de poder traduir textos, oi?

Per als que estigueu interessats, l'adreça de l'eina en qüestió és: [2]. Jo l'he provat i alguna aplicació no acabava de rutllar gaire bé. Temps al temps!! Ja milloraran.--Xadaga (digue'm) 12:02, 30 mai 2006 (UTC)