Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure



  • Llegiu els criteris de qualitat i les diferències entre un AB i un AdQ.
  • Valoreu i discutiu a les seccions adients.
  • No haurien de ser vàlids els vots anònims (bé sense signar, o bé signat amb ip), i els vots de comptes d'usuari creats després de la data de la proposta d'article.
  • Tothom pot participar a les discussions.

Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona[modifica]

Proposat per: --Felato 18:47, 7 set 2006 (UTC)

He proposat aquest article perquè em sembla que està quedant força compert. No li falta cap apartat, fins i tot, té un article propi per a la secció de basquetbol. No és ni massa llarg ni excessivament curt. Crec que neutral. I sofreix les edicions pròpies d'un article d'actualitat. L'únic que no té són moltes imatges però això no desmereix l'article.--Felato 18:47, 7 set 2006 (UTC)

Valoracions[modifica]

Per a escriure la vostra valoració, inseriu el següent codi:
{{Valoració d'article|Llengua=OPCIÓ |Completesa=OPCIÓ |Enteniment=OPCIÓ |Concreció=OPCIÓ |Neutralitat=OPCIÓ |Estabilitat=aprovació |Estil=aprovació |Imatges=OPCIÓ |Llargària=OPCIÓ |Observador=SIGNATURA I DATA}}.
On OPCIÓ pot ser aprovació, objecció, o nsnc. Feu-lo tot just dalt de {{Finalitza taula de valoracions d'article}}. Per a més detalls, consulteu el procediment.

Ll. Comp. Ent. Con. Neutr. Estab. Estil Im. Llar. Observador
A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació --Felato 08:44, 25 ag 2006 (UTC)

.

A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació Pau Cabot · Discussió 07:31, 16 set 2006 (UTC)

.

A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació Vilallonga · (digui digui) 12:35, 16 set 2006 (UTC)

.

Objecció Objecció A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació Objecció Objecció Neutral NS/NC A favor Aprovació --Baggio (missatges) 13:02, 16 set 2006 (UTC)
Objecció Objecció A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació Objecció Objecció A favor Aprovació Objecció Objecció Neutral NS/NC A favor Aprovació --Manu bcn 13:44, 14 oct 2006 (UTC)

.

A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació --Jordi_G (parlem-ne) 20:14, 14 oct 2006 (UTC)

.

A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació --Panotxa 08:42, 21 oct 2006 (UTC)

.

Neutral NS/NC A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació Albertsab - Llibre de queixes i reclamacions 15:16, 6 nov 2006 (CET)[respon]
A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació --Manlleus 16:09, 17 nov 2006 (CET)[respon]
A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació --Mtferbo 19:31, 4 des 2006 (CET)[respon]
Neutral NS/NC Neutral NS/NC A favor Aprovació NeutralA favor Assumible Neutral NS/NC Neutral NS/NC NeutralA favor Assumible Neutral NS/NC A favor Aprovació --Pere prlpz 20:04, 4 des 2006 (CET)[respon]
A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació A favor Aprovació --Paumorper 05:38, 7 des 2006 (UTC)

.

8/2 (2) 11 (1) 12 12 10/1 (1) 11 (1) 10/2 9 (3) 12 Recompte total: 95/5 (8)
Estat actual: Aprovat

Afegiu els vostres comentaris ací