Viquipèdia Discussió:Elecció de verificadors de comptes d'usuari

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

El nombre de candidats elegits serà d'un o dos

4
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Cap al final, la pàgina diu "El nombre de candidats elegits serà d'un o dos". Literalment, està impedint que se n'escullin tres. Si a les eleccions actuals diem que se'n poden escollir fins a tres, s'hauria de clarificar una mica a què es refereix aquí a que se n'escolliran un o dos. No sé si la intenció inicial era que se n'havia d'escollir un mínim per que no quedés un sol checkuser.

Vriullop (discussiócontribucions)

La política de Meta diu "uns pocs editors" i "un mínim de dos". Els primers anys vam comptar sempre en tenir-ne dos. L'elecció "d'un o dos" és perquè el període podia ser diferent amb renovacions esgraonades. El nombre de tres va sortir el 2017 per Tema:Tnb3qz3dv7v4cp47 sense que s'actualitzés aquesta pàgina. Ara mateix hauria de dir un mínim de dos i un màxim de tres. De totes maneres es pot tornar a discutir en l'elecció que hi ha oberta, almenys per clarificar en quins termes s'ha d'aplicar. Per exemple, pot passar que ens trobem amb candidats nous sense cap renovació dels antics.

KRLS (discussiócontribucions)

La veritat és que en aquesta darrera etapa jo he trobat a faltar tenir una segona persona amb la qual sentir un reforç a l'hora d'emetre decisions. Sobretot en decisions conflictives o quan s'ha de dir que no procedeix. Així doncs, crec que l'opció de ser 3 no em sembla forassenyada.

Vriullop (discussiócontribucions)

Carles, no es posa en discussió el nombre de tres. És un desfasament entre el que deia aquesta pàgina i els precedents de les darreres renovacions. Pots comentar el matís que proposo a Tema:Wojkd6baqw9p9d3h?

Resposta a «El nombre de candidats elegits serà d'un o dos»
Cap més tema anterior