Viquipèdia Discussió:Màscares 2021

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Cap dubte, qüestió o comentari sobre la iniciativa de les màscares? Comenteu-lo aquí!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Jo també us vull felicitar per la iniciativa :)

El primer dia que es va obrir la llista em vaig apuntar per rebre la màscara violeta de #Viquidones, però no em van contactar, pot ser perquè no compleixi els requisits. El fet és que m'agradaria molt tenir-la i no em faria res abonar el seu cost. Veig que encara queden unitats i si fos possible tenir una, em faria molt feliç. Gràcies.

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)
Resposta a «Màscara lila #Viquidones»
Lluismdies (discussiócontribucions)

Vull felicitar-vos per la iniciativa de les mascaretes. Jo vaig demanar-me la negra i ja la tinc, i la porto amb orgull. Però veig que hi ha poca demanda precisament de les blanques i de les liles. Seria possible demanar una mascareta de cada color? És que, particularment, m'agraden totes.

Resposta a «M'agraden totes tres»
Catalaalatac (discussiócontribucions)

Fa dies que he anat veient per Twitter que diversos usuaris han rebut la màscara. Almenys fa gairebé uns 10 dies o així. No tinc cap mena de pressa, però jo encara no l'he rebut. Entenc que aquestes coses poden trigar, però hi ha hagut algun problema? Gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Sorenike n'és l'encarregat principal, a veure si en sap res. Jo he rebut la meva a Bèlgica fa pocs dies, per tant és estrany, sí

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! Es va fer una primera tongada d'enviament, però de fet la majoria de màscares encara no s'han enviat. Tenim previst fer-ho a finals de la setmana vinent. Gràcies per la paciència!

Catalaalatac (discussiócontribucions)

Gràcies a vosaltres.

Resposta a «Màscara no rebuda»
Castell (discussiócontribucions)

Felicito al grup de Joves i en general a Amical Wikipedia per la idea que heu tingut. Ja m'he apuntat a la llista de la màscara negra i si m'hi arriba la penso lluir amb orgull. Perquè la cultura i la llengua tenen el seu valor! @Castell

Resposta a «Genial idea!»
Cap més tema anterior