Viquipèdia Discussió:Millora/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hauriem de pensar que fem amb aquesta plana... La majoria d'articles es passen mesos aqui sense que ningu en faci cas. En la majoria de casos, si ningu (inclos el propi autor) ha intentat corregir els problemes basics d'una plana, crec que potser seria millor esborrar-la o substituir-la per un esborrany i passar el text original a la discussio. En qualsevol cas, crec que caldria que aquest llistat s'actualitzes sovint i sobretot que no nomes hi afegim planes, si no que en treiem, o no servira de res. Que en penseu ? Xevi 23:59 25 mar, 2004 (UTC)


He eliminat alguns articles de la llista, pq alguns ja portaven mesos aqui. Alguns ja s'havien arreglat una mica, d'altres de fet no eren pas mes dolents que la mitjana de la viquipedia, en d'altres he fet una mica d'esborrany. Sisplau, aneu mirant aquesta plana regularment, i aneu treient enllassos que ja s'hagin millorat ! Xevi 19:50 15 abr, 2004 (UTC)

(articles trets: Rock català, cultura popular, economia, Informàtica, Charles Babbage, etc.)

Hola Xevi

He tret alguns articles i he intentar millorar-ne d'altres. Però potser caldria que els usuaris més experimentats li dediquéssiu un temps a cada categoria i a la feina bruta de netejar etc. Podem repartir la feina, però s'ha de fer o la viquièdia perd qualitat

I si avisem als autors de cada article perquè s'hi posin? l'enllaç cap a aquesta pàgina hauria de ser molt més clar, des de la portada, és important--barcelona 21:07 3 jul, 2005 (UTC)

La pàgina

A veure si aquesta pàgina s'usa més. Hem de treure els articles que millorem, que si no sembla que no hi hagi cap moviment. Ja que medicina és contribucií de la quinzena i ens hem dedicat a millorar-lo, el traiem d'aquí? --barcelona 12:55, 18 des 2005 (UTC)

Millorar estructura

Què us sembla si utilitzem aquesta nova plantilla també per aquells articles amb una redacció està mal estructurada, sense una línia clara argumental, sense apartats... que n'he vist un munt?--Lohen11 20:04, 18 juny 2007 (CEST)

Millora i ampliació. L'etern dilema

Crec que hi ha una confusió, bé per part meva o d'altres viquipedistes. La meva opinió és que les plantilles de millora s'han d'aplicar al format viquipèdic, és a dir la forma en que es presenten els continguts (p.ex.: taules, definició d'article inicial, estructura...), més que als continguts en si en que s'haurien de fer servir les múltiples etiquetes d'esborrany (ampliar i reestructurar els continguts) i les planes de discussió de cada article (heu vist la quantitat d'articles sense discussions ni referències vàlides?).

Hi ha una tènue línia que separa l'ampliació d'un article i la millora del seu format. És evident que ampliant un article, normalment es millora el seu contingut, estructura i presentació de l'article. No obstant això no arreglarà que articles caiguin en l'oblit amb una d'aquestes ditxoses etiquetes durant mesos i fins i tot anys. El que s'ha de fer és dinamitzar el recanvi d'articles en aquestes categories, i per fer això hem de realitzar una major tasca d'implicació de la comunitat en el que són tasques de manteniment. (El nombre d'articles de la viquipèdia no necessariament reflexa la seva qualitat) --Bestiasonica (discussió) 21:48, 14 juny 2008 (CEST)